04/11/2017 - UES

Curses per muntanya.- Sortida especial: Boscos d'en Serrallonga

Sortida adreçada als membres habituals de l'equip i socis de la UES.

Voleu conèixer els boscos on en Joan Sala i Ferrer (1594 Viladrau-1634 Barcelona), altrament conegut com el bandoler Serrallonga, s'amagava i feia de les seves? Us animeu a venir a entrenar per la zona per on el Robin Hood català es movia? Doncs obriu agendes i reserveu-vos el dia 4 de novembre per fer una matinal de trail per una de les zones més boniques que tenim a prop de a casa nostra. Boscos i obagues frondoses, fonts, castanyers i camins per perdre's per fer el que més ens agrada!

És una activitat apta per a tothom, recordem que no és una cursa. No té dificultat tècnica i la distància (19 km) i desnivell (650 m d+) fa que tots aquells/es que en alguna sortida heu dubtat si venir o no, aquesta sigui la ...vostra sense excuses! I aquells que esteu més entrenats sempre va bé descobrir nous paisatges i canviar d'aires.

A mesura que s'acosti el dia s'anirà concretant organització de cotxes, us faciltaré el track, etc... Agraïria que aquells que estigueu interessats/des m'ho feu saber per whatsapp (626 70 38 35) per poder portar un control. Aquells que no estiguin federats ja sabeu que heu de passar abans de dia 3 de novembre per secretaria per treure-us la llicència de dia obligatòria. (4.50 €)

- Hora i lloc Sortida Sabadell: 07:30 h AM. Pàrquing zona blava Pl.Marcet
- Població: Viladrau (Osona) 1h 10' aprox. des de Sabadell.
- Hora d'inici sortida: 09:00 h am.
- Duració aprox.itinerari: 3 h.
- Circular?: Sí.
- Distància: 19 km.
- Desnivell +: 650 m.
- Terreny: Pistes i corriols.
- Dificultat tècnica: Nivell baix

MATERIAL - ALTRES:
Aigua, isotònic... i menjar (autosuficiència) - 1 litre, barretes, etc... Hi ha alguna font però podrien estar seques. OBLIGATORI.
Vambes de trail. - OBLIGATORI
GPS amb el track - Pendent facilitar. RECOMANABLE
Paravent, impermeable... RECOMANABLE
Roba adient segons meteo (samarreta tèrmica, etc...) - OBLIGATORI
Buff, guants... OPTATIU
Mòbil amb la bateria a tope. - OBLIGATORI.
Farmaciola (analgèsics, manta tèrmica, tiretes, benes...) - RECOMANABLE.