Unio Excursionista de Sabadell

BTT
Presentació
Hola Companys i Companyes!

La Secció de bicicletes de muntanya de la Unió Excursionista de Sabadell va ser creada per practicar aquesta nova modalitat d'excursionisme. Tenim ganes de compartir amb tothom les nostres petites i grans aventures per conèixer i fer país tot practicant un esport.
Proposem sortides de poca dificultat i d’altres de més, i sempre procurem indicar el quilometratge i el desnivell de forma exacta per fer possible que cadascú pugui triar a quines sortides pot venir segons el seu nivell de preparació física i sense tenir ensurts!
Gairebé tots els itineraris ja han estat preparats per una persona responsable concreta, i tot i que la majoria de sortides es realitzen amb bicicleta de muntanya, en d’altres és perfectament possible utilitzar bicicles híbrides.
Consulteu-ho!

Reunions
Ens trobem al local social cada dijous, hi hagi o no sortida,cap a 2/4 de 9 del vespre. Qui no hi pugui assistir, sigui perquè visqui lluny de Sabadell o per qualsevol altre motiu, és convenient que truqui al telèfon d’informació els dimarts o dimecres abans del dia de la sortida a la qual es vulgui participar.

Normativa
  • Les excursions són obertes al públic en general
  • Per tal de respectar les persones que són puntuals, la previsió és marxar del punt de trobada al cap de 10 minuts, ja sigui per iniciar la marxa o bé per anar a esmorzar, depenent de cada sortida.
  • És imprescindible portar casc, la bicicleta en perfecte estat de funcionament i una assegurança.
  • Qualsevol persona participant a les excursions podrà proposar o organitzar altres sortides que siguin del seu gust i l’organització veurà sempre de bon grat la capacitat engrescadora dels qui així ho faci.
  • Ni la secció de bicicletes, ni el responsable de la sortida no és faran responsables de qualsevol accident que es pugui produir durant la sortida.
  • No es permet la participació als menors de 18 anys a no ser que vagin acompanyats de pare, mare o tutor responsable, ni és convenient que vinguin menors de 10 anys.
  • L’organització es reserva el dret d’admissió i el d’exclusió de la participació a més sortides a aquelles persones que no observin un caràcter respectuós amb l’entorn, embrutin, malmetin la natura o mostrin falta de companyonia amb les altres persones participants.
  • L’organització podrà alterar o modificar qualsevol aspecte relacionat amb el programa de sortides. Qualsevol imprevist serà resolt per les persones responsables de la sortida, la secció de bicicletes o la Junta Directiva de la UES segons correspongui.
Calendari d'Activitats
juliol 2018
Dl Dt Dm Dj Dv Ds Dg
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
         

Seccions