Unio Excursionista de Sabadell

Salutació de la Junta Directiva
de la Unió Excursionista de Sabadell

La Unió Excursionista de Sabadell és una entitat centenària que té com a objectius fomentar la pràctica de l'excursionisme i de tots els esports que es fan a la muntanya, així com també fomentar la cultura pròpia del nostre país, Catalunya.

Com a entitat sense ànim de lucre, la UES organitza excursions, conferències, xerrades, sortides divulgatives, cursos de formació, entre d’altres i té servei de biblioteca de muntanya per les persones associades, que són l’ànima viva de l’entitat.

En l’oferta d’activitats hi pot participar tothom, però us animem a fer-vos socis i sòcies de la UES, per fer possible el manteniment i creixement de l’entitat, i poder seguir gaudint del diferents projectes que es duen a terme. Les persones sou el capital més preuat que tenim!

La UES està organitzada en diferents seccions, cadascuna de les quals porta a terme activitats relacionades amb el nom que la identifica. Hi ha seccions culturals, esportives i socials, així com una escola de muntanya i una biblioteca.

Els noms de les diferents seccions, així com les activitats que organitzen setmana darrere setmana, els trobaràs en aquesta mateixa pàgina web.
A més de les diferents seccions i gràcies al gran volum de persones que la formem, la Unió Excursionista de Sabadell compta amb grups que organitzen activitats esporàdiques relacionades amb la muntanya, a les quals també et pots afegir.

Ser soci/sòcia de la UES implica alguns avantatges, com preus reduïts en les activitats, descomptes en alguns comerços associats, un espai social de trobada... a més, cada dos mesos, es rep a casa un full informatiu amb totes les activitats previstes; així mateix, tres cops a l’any fem la tramesa d’un magnífic butlletí en format revista en color.

A més, com a persones membres d’una entitat excursionista, podem adquirir la targeta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, que és l’assegurança per a la pràctica dels esports de muntanya, així com el document necessari per tenir preus reduïts en els refugis de muntanya de tot el món.

Amb més de 2600 associats, la UES és el tercer club excursionista de Catalunya. Essent membre de la UES, ho seràs d’una entitat que ha estat la més destacada de l’esport sabadellenc els anys 1970, 1998, 1999, 2001, 2007, 2011 i 2012.

Si et fas de la UES, formaràs part d’una entitat de la qual han sortit diferents expedicions, que han assolit cims de més de 8000 metres tan destacats com el Shisha Pagma, el Cho-Oyu, el Manaslú, el Gasherbrum II i el Dhaulagiri. Ho seràs també d’una entitat que ha assolit un -1000m en espeleologia, com és l’avenc de la Goufre Berger. Ho seràs també d’una entitat que ha tingut un esquiador de fons en els Jocs Olimpics de Calgary, Nagano i Lillehamer.

Activitats tan arrelades i tradicionals com Les Sardanes a la Mola –amb més de 50 edicions-, La Marxa de Regularitat –amb més de 40 edicions- i la Ronda Vallesana –que arriba ja a les 30-, són molt importants per a la nostra entitat i ens ajuden a projectar-nos a l’exterior.

Amb motiu de la celebració del Centenari de l’Excursionisme Sabadellenc, durant el passat any 2008, la UES ha rebut diverses distincions d’estaments oficials, de les quals destaca la Medalla d’Honor de la Ciutat de Sabadell.

I bé, des d’aquestes ratlles et voldríem animar perquè passis a conèixer la nostra seu social, on podràs trobar tot allò relacionat amb la muntanya, la cultura, la natura....i també un servei de bar per tal que, relaxadament, organitzis la teva propera sortida.

Ens trobaràs de dilluns a divendres de 6 a les 10 del vespre al carrer de la Salut 14-16 en ple centre de Sabadell, on t’esperem amb els braços oberts.

UNIÓ EXCURSIONISTA DE SABADELL
Excursionistes des de 1908

Calendari d'Activitats

juliol 2018
Dl Dt Dm Dj Dv Ds Dg
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
         

Seccions