• WIKILOC UES





  • Inscripcions activitats


  • « 01/2025 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    30
    31
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
Home / VOLUNTARIAT

VOLUNTARIAT

PERQUÈ SER VOLUNTARI/A DE LA UES

Per tal de portar a terme els objectius de la UES, l’entitat sempre s’ha nodrit de socis i sòcies els quals, amb un sentiment de pertinença cap a l’entitat, la ciutat i el país, han volgut promoure i transmetre els valors i el seu amor per la muntanya de forma altruista, voluntària i compromesa.

Tot soci i sòcia de la nostra entitat pot participar en qualsevol de les àrees o comissions o bé pot aportar nous projectes. La base de la UES és la força de tots i totes qui en formem part. Treballant conjuntament assolirem els objectius i els reptes de futur.

Dedicar temps a l’entitat promou valors i principis com la solidaritat, el compromís, l’esforç i la sostenibilitat, la llibertat, l’altruisme, la responsabilitat, el civisme la participació, l’aprenentatge i el respecte.

DE QUINES ÀREES I COM PUC SER VOLUNTARI/A?

Òrgan rector que s’escull en assemblea general amb un mandat de quatre anys. Un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i cinc vocals, marquen els objectius i el camí a seguir d’aquests quatre anys.

Així mateix, hi ha diverses comissions formades per persones de junta i altres socis i sòcies, que treballen en diferents àmbits per tal d’assolir els objectius de la junta.

Aquestes comissions són: l’econòmica, la de comunicació i la d’hàbits saludables.

Com ser-ne voluntari/a?

Si vols formar part d’alguna de les tres comissions, envia un e-mail a: junta@ues.cat

Els responsables i vocals de secció són persones involucrades en l’activitat, que van a totes les sortides i tenen la motivació d’organitzar individualment i voluntària una excursió per la secció.

Com ser-ne voluntari/a?

Aquests mateixos responsables i vocals, proposen a altres persones involucrades i amb la mateixa motivació, de ser futurs responsables i vocals i informa de la formació necessària.

Des de l’any 2022, la UES treballa per tal que persones amb diversitat funcional visual puguin participar en les activitats que organitza la secció de marxa nòrdica i senders. Dos dels instructors d’aquesta secció estan formats en marxa nòrdica adaptada amb el monogràfic de Marxa Nòrdica Adaptada i Progressió per Terrenys no Tècnics amb Sistema guiat NW-Blind, organitzat pel Comité de muntanya i discapacitat de la Federació de Muntanyisme de la Regió de Múrcia.

L’objectiu de la UES és ampliar horitzons per tal que persones amb altres capacitats funcional diverses puguin participar de les activitats ordinàries de l’entitat. Amb aquest objectiu necessitem persones que puguin realitzar l’acompanyament per tal de cobrir les necessitats que puguin sorgir tant individuals com col·lectives de la secció.

Com ser-ne voluntari/a?

Si estàs interessat/da, envia un e-mail a: organitzacio@ues.cat

Durant tot l’any, l’entitat organitza uns esdeveniments amb gran repercussió a la ciutat:

  • La Llanera Trail
  • Festa de l’arbre
  • Marxa Infantil de Regularitat
  • Pujada a la Salut
  • Ronda Vallesana
  • Cross dels Esquiadors
Com ser-ne voluntari/a?

Si estàs interessat/da, envia un e-mail a: organitzacio@ues.cat

Som un esplai fundat l’any 1994 com una secció de la UES; per tant, un dels nostres objectius és fomentar la pràctica de l’excursionisme i altres esports que es practiquen a la muntanya, així com la formació en el lleure, el joc i la transmissió de valors.

L’equip està format per un equip de voluntaris que segueixen un projecte educatiu (el PEC), enfocant aquests objectius pedagògics en un ambient excursionista.

Com ser-ne voluntari/a?

Els monitors i monitores de l’esplai són nens i nenes que, un cop acabada l’etapa d’infants, passen a formar part de l’equip de monitors i monitores.

Tot i així, si estàs interessat/interessada en formar part del projecte de la Ganyota, envia un mail a: laganyota@ues.cat