• Inscripcions activitats


  • « 07/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
Home / Orientació / Entrenament novembre: tres circuïts a Can Bonvilar: llarg, curt i iniciació

Entrenament novembre: tres circuïts a Can Bonvilar: llarg, curt i iniciació

Ja tenim a punt el tercer entrenament de la temporada 2020/2021.

Són tres circuïts al mapa de Can Bonvilar:

  • CIRCUIT LLARG: 5660 metres i 29 fites. Pensat per experts que volen posar a prova el seu estat físic.
  • CIRCUIT CURT: 2600 metres i 17 fites. Pensat per experts que no els hi agradin les distàncies llargues.
  • CIRCUIT INICIACIÓ: 2260 metres i 14 fites. Pensat per persones (adults o nens acompanyats) que es vulguin iniciar en això de les curses d’orientació. També és un bon circuit per nens que ja en saben i ho volen fer sols.

Una part d’aquest mapa es va utilitzar per la Festa FCOC 2018. És un terreny amb una bona xarxa de camins i amb boscos amb vegetació de diferent grau de penetrabilitat. Només hem actualitzat el més imprescindible per l’entrenament. Cal tenir en compte que la vegetació ha crescut molt en el temps del confinament de la primavera. Per tant, serà imprescindible portar les cames ben protegides per evitar esgarrinxades.

Hem posat cintes. Només estan numerades amb el número de control les cintes del circuit d’iniciació. No trobareu totes les cintes ja que la gent que passa les pot agafar. La 52 i 56 del circuit llarg no hi són ja que estan en una zona on hi ha moviment de terres. Vigileu al passar si hi ha camions o maquinària pesant treballant.

En el moment d’acabar els traçats estaven començant a llaurar els camps de conreu. Encara es podien travessar, però això pot canviar al llarg de tot el període de temps que l’entrenament estarà actiu.

La sortida i arribada està a davant del Hotel La Mola Conference en la coneguda com a carretera del golf:

Com que amb la situació actual no és massa previsible que pot passar hem decidit allargar l’entrenament fins el passades les festes de Nadal per tal que tothom qui vulgui ho pugui provar. Estarà obert fins el dilluns 11 de gener del 2021. Tingueu en compte les restriccions de mobilitat vigents que poden variar. En el moment d’escriure aquesta informació hi ha vigent un confinament perimetral des de divendres al matí a dilluns al matí. Es pot anar a practicar esport individual als municipis veïns sempre que no s’hi accedeixi en vehicle.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Els no socis i els socis web hauran de pagar 2 €.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un cop feta la inscripció i rebut l’enllaç amb els tres mapes (llarg, curt i iniciació) en el vostre correu podreu participar-hi el dia i hora que vulgueu fins el dilluns 11 de gener. Si voleu córrer al llarg del cap de setmana feu la inscripció com a molt tard el divendres a les 12.00 hores migdia. D’altra manera no rebreu el correu de confirmació de la inscripció fins dilluns i no el podríeu fer al llarg del cap de setmana.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run i també haver imprès el mapa. ATENCIÓ: aquesta aplicació només funciona amb mòbils amb sistema operatiu Android

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Torneu a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en els mapes que heu rebut en el correu d’inscripció.

Fins aquí ho podeu preparar a casa abans de sortir.

Aleshores cal anar al triangle. Un cop allà obriu l’app i donar-li a START. Ja podeu començar.

Un cop arribeu al lloc on se suposa que hauria d’estar la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment. Si esteu lluny de la fita us avisarà per si voleu rectificar.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. A la mateixa aplicació podreu consultar el vostra resultat i la classificació.

Més informació a orientacio@ues.cat

Si fas el circuit llarg o el curt trobaràs aquesta cabana ben amagada al mig del bosc: