• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / RESUM DE LA SORTIDA SARDANES A LA MOLA

RESUM DE LA SORTIDA SARDANES A LA MOLA

Després d’un parèntesi d’un any, s’ha pogut recuperar la tradicional trobada al cim de la Mola on ha tingut lloc l’audició de les sardanes. La Secció de Muntanya organitza una pujada oberta a tothom per visitar indrets poc coneguts.

A les 7:30h hem començat la pujada des del dipòsit a tocar del camí del monjos. Per la Roca de les Onze Hores hem accedit al pla dels Escorpins on hem vist la sortida del sol. Ens hem acostat al mirador del Cap de Mort per gaudir de les vistes del Cavall Bernat, amb Montserrat al fons, el Cap del Faraó i totes la plana del Vallès.

A continuació hem anat fins la punta del Cap del Faraó, el segon mirador de l’itinerari. Pujant per un corriol, a tocar del camí de Can Poble, hem visitat el Martell i les Foradades de Can Poble. Seguint l’itinerari hem anat a parar a la cova del Frare, una de les coves més ben conservades de la muntanya.

A continuació hem pujat per la canal de Can Poble, prop de la Cova del Manel -deixant la visita per una altra ocasió-, fins arribar al prat de la Mola. Una pujada poc exigent però plena d’al·licients.

Amb força puntualitat, la cobla La Nova del Vallès ens ha ofert el tradicional concert de sardanes. Un assolellat diumenge de setembre per gaudir de la festa i de l’audició de les sardanes.

A continuació teniu un recull de fotos de la festa:

SARDANES A LA MOLA