• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Orientació / Entrenament al Parc de Catalunya

Entrenament al Parc de Catalunya

Nou entrenament fins dilluns 21 de febrer. Tornem al conegut Parc de Catalunya, però amb tres possibilitats ben diferents.

  • CIRCUIT OFUSCAT: 2200 metres, 14 fites
  • CIRCUIT SPRINT o INICIACIÓ: 2200 metres, 14 fites
  • CIRCUIT SCORE: 3000 metres, 21 fites

El circuit ofuscat està pensat per orientadors experts que hauran d’utilitzar totes les seves habilitats orientadores per trobar les fites en un mapa en el que han desaparegut moltes de les seves parts, i els obligarà a anar a rumb moltes vegades. També pot ser interessant per orientadors menys experts, però que coneguin bé el parc. Pels que no s’atreveixin amb aquesta modalitat tindran el circuït esprint, exactament igual que l’ofuscat, però amb tot el mapa dibuixat.

I si no en teniu prou amb l’ofuscat també tindreu un circuït score per les dues parts del parc.

El Parc de Catalunya és el primer mapa d’orientació que es va fer a Sabadell el 2005, amb una darrera actualització feta la primavera del 2021. És el mapa típic d’un parc urbà.

El punt de sortida i arribada està a la part més alta del carrer Prat de la Riba, davant del Club de Tenis en la cantonada darrera de l’edifici de les oficines del parc, mirant en direcció a l’observatori.

La participació és gratuïta pels socis de la UES.

Els punts de controls estaran senyalitzats amb cintes de la UES posades ahir i que no podem garantir que es mantinguin al llarg de tot el mes.

Preu pels no socis i els socis web: 2 €.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un cop feta la inscripció rebreu un correu amb l’enllaç als mapes i un codi QR i també el codi alfanúmeric per poder-lo realitzar amb l’app GPS Orienteering Run.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run amb la que controlarem l’entrenament. La podeu portar preparada des de casa.

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Per començar la cursa caldrà anar a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en el mapa.

En el triangle i amb l’app oberta i el codi alfanumèric introduït, heu de donar-li a START. Aleshores el mòbil pitarà i  ja podeu començar.

Un cop arribeu a la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. Si voleu sortir a la classificació cal que pugeu el vostre resultat. A la mateixa aplicació podreu consultar la vostra classificació i comparar-la amb tots els participants que l’hagin volgut compartir.

Més informació a orientacio@ues