• Inscripcions activitats


  • « 07/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
Home / Espeleo Club / L’equip de TPV aconsegueix 26 medalles al XVI Campionat de Catalunya de TPV a Vilanova i la Geltrú

L’equip de TPV aconsegueix 26 medalles al XVI Campionat de Catalunya de TPV a Vilanova i la Geltrú

El cap de setmana del 4 i 5 de juny, es va celebrar el XVI campionat de catalunya  de Tècniques de Progressió Vertical a Vilanova i la Geltrú. La competició es va portar a terme al pavelló d’Esports de la Collada-Sis Camins, amb la participació de nou esportistes de l’Espeleo Club Sabadell de la UES que entrenen al Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 26 medalles individuals.

Les infantils Vera Ortiz i Maria Pérez, van fer una excel·lent actuació. Ortiz va ser medalla d’or a les tres proves; velocitat al sense fí, tècnica i circuit, mentre que Pérez va ser plata a les mateixes proves. En infantil masculí, Roger Rendon va ser campió de Catalunya a les tres proves i Pol Roca va aconseguir la medalla de plata a aquestes tres especialitats.

En categoria juvenil femení, Candela Ortiz va penjar-se també la medalla d’or a aquestes tres proves així com el juvenil Alex Andrés Angheluta, que a més va ser quart a la prova d’autosocors.

En la categoria de Majors Masculí, Òscar Zamora va ser plata a les mateixes proves i a més va ser medalla de bronze a la prova d’autosocors.

Mireia Flores en Majors femení, va ser medalla d’or a Velocitat, tècnica i circuit i cinquena a la prova d’autosocors.

Finalment a la categoria Veterans A masculí, José Ortiz va aconseguir la medalla de bronze a circuit i tècnica.