• Inscripcions activitats


  • « 10/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    30
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
Home / Orientació / Entrenament Rogaine d’iniciació a Sant Quirze del Vallès

Entrenament Rogaine d’iniciació a Sant Quirze del Vallès

Tornem amb els entrenaments. Comencem amb una rogaine de dues hores pensada per no iniciats, però de la que també poden gaudir els que ja en saben. Hi ha 34 fites i podeu assolir 176 punts en dues hores.

Què és una Rogaine?

La Rogaine és una modalitat esportiva de les curses d’orientació en què els participants han de desplaçar-se a peu, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant  pels controls en un temps determinat i seguint un ordre lliure.

Els participants disposen d’un mapa on hi ha impresos tots els controls amb una numeració. Cada control té una puntuació diferent que ve determinada per la desena del seu número. Per exemple, la fita número 35, valdrà 3 punts, i la fita 90 en valdrà 9.

Els equips han d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim de en aquest entrenament 2 hores. Arribar amb retard es penalitza amb pèrdua de punts. En aquest entrenament 1 punt per minut de retard.

No hi ha recorreguts establerts, per tant, cada equip decideix l’ordre de pas pels controls.

Tothom que estigui interessat en conèixer millor què és una Rogaine, s’ha organitzat una càpsula informativa, el dimecres 9 d’octubre a les 19 hores, al local de la UES. És una activitat gratuïta, però cal inscriure’s prèviament.

La sortida i arribada està a sota de la Biblioteca Marcel Ayats de Sant Quirze del Vallès 41.53140, 2.076085

L’entrenament estarà actiu fins el dissabte 16 de novembre (Ho hem ampliat a petició d’algunes persones interessades). No hi haurà fites ni cap senyal. Confiem en el bon funcionament de l’app GPS Orienteering

Hi ha una part del mapa que és zona urbans VIGILEU EN EL MOMENT DE TRAVESSAR ELS CARRERS.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Els no socis i els socis web hauran de pagar 3 €.

INSCRIPCIONS OBERTES

Un cop feta la inscripció i rebut l’enllaç amb el mapa en el vostre correu podreu participar-hi el dia i hora que vulgueu fins el dimecres 16 d’octubre.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering i també haver imprès el mapa.

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Podeu entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents que us calguin. Aconsellem:

  • Inhabilitar inici automàtic.
  • Mantenir pantalla encesa
  • Fitar manualment

De nou a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ descarregar la cursa. Us demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi el trobareu en el mapa.

Fins aquí ho podeu preparar a casa abans de sortir.

Aleshores cal anar al triangle. Un cop allà obriu l’app i donar-li a START. Ja podeu començar. Ja podeu començar teniu una hora per aconseguir el màxim de punts possibles. Cada minut que us passeu del temps us penalitzarà amb un 1 punt menys.

Un cop arribeu al lloc on se suposa que hauria d’estar la fita el mòbil us pita. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment. Cas de que no estigueu al lloc correcte l’aplicació de mòbil us avisarà de la vostra errada

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. A la mateixa aplicació podreu consultar el vostra resultat i la classificació.

Més informació a orientacio@ues.cat