• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / 17/04 RESUM PRIMERA ETAPA SABADELL 360 GRAUS

17/04 RESUM PRIMERA ETAPA SABADELL 360 GRAUS

El passat dissabte, 17 d’abril, un grup de 26 persones vam participar en la primera etapa del recorregut del repte SABADELL 360°. Vam tenir l’oportunitat de veure i gaudir de les sensacions del recorregut i conéixer la valoració que ha fet un grup de persones de diferents disciplines, senderistes, marxa nòrdica, corredors i ciclistes. La valoració ha sigut molt interessant pels comentaris i ha estat molt positiva.

Hem començat l’etapa a la Torre de l’Aigua i l’hem acabat a Can Gambús; aproximadament la meitat del recorregut. També hem fet una valoració positiva de l’opció de connexió amb el recorregut (de la Torre de l’Aigua fins la Ermita de Sant Nicolau). Hi han diferents propostes de connexions des de diversos punts de la ciutat.

Què és Sabadell 360º?

És un repte que ens permet fer la volta a la ciutat de Sabadell. La ciutat té una forma allargassada de nord a sud, amb una llargada de 6,5 km, una amplada 4 km i un terme municipal no gaire gran, de poc més de 37,5 quilòmetres quadrats; a més, molta part del terme l’ocupa la pròpia ciutat i alguns polígons industrials. Tot i així, té un Rodal magnífic que la situació de pandèmia ha fet que molta gent el descobrís i en gaudís. Això ens ha portat, a la secció de Muntanya de la Unió Excursionista de Sabadell, a intentar buscar un circuit que ens permeti enllaçar camins, corriols i pistes – i també alguns metres d’asfalt- per poder donar la volta íntegra a la nostra ciutat, intentant no sortir massa del terme municipal.

Hem pensat en un circuit totalment adaptat, exempt de cap dificultat tècnica, amb la idea que el pugui fer un bon nombre de persones, tot gaudint del magnífic Rodal que tenim.

Per a les persones que són de Sabadell és una oportunitat única per conèixer el municipi des de l’exterior de la ciutat i potser descobrir nous camins i racons; i per a les persones de fora de Sabadell és una bona oportunitat per conèixer aquest Rodal del que els sabadellencs i sabadellenques n’estem tant cofois.

El proper dia 15 de Maig realitzarem la segona etapa de Sabadell 360º, des de Can Gambús al Santuari de la Salut..

Podeu veure un àlbum de fotos de la sortida clicant sobre la foto següent.

SABADELL 360º (1ª PART)