• Inscripcions activitats


 • « 07/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
Home / Muntanya / 20, 21/02 EL REPTE DELS TRES TURONS

20, 21/02 EL REPTE DELS TRES TURONS

Recordant els versos del nostre poeta, us proposem un nou repte en la modalitat de sortida lliure per a tots els socis de la UES, familiars i amics:

EL REPTE DELS TRES TURONS

Sortida lliure pel municipi veí de Sant Quirze del Vallès:

Aquesta sortida es especial, tindreu una ruta amb un mapa detallat i un track per descarregar i poder-lo seguir. El recorregut es pot fer en el sentit que més us agradi i el punt de sortida també el podeu escollir (dintre del municipi de Sabadell o de la comarca del Vallès Occidental). Podreu triar entre un recorregut més curt i un de més llarg, gaudir de magnífiques vistes del Vallès i visitar l’ermita de Sant Feliuet.

L’objectiu és arribar al cim dels tres turons (el Pujol Blanc, el turó de Can Camps i el turó de Mataric). Com a novetat, deixarem un geoamagatall (geocache) en un lloc del recorregut, que haureu de trobar, signar a la llibreta (heu de portar un llapis o bolígraf personal per signar) i fer una foto (o selfie) que ens haureu de fer arribar per WhatsApp o per mail (muntanya@ues.cat). El geoamagatall l’heu de deixar al mateix lloc que l’heu trobat i sense informar als altres excursionistes. Dilluns ho farem públic en el resum de la sortida.

Animeu-vos i segur que ho trobareu molt interessant!

Recordeu que cal complir amb els protocols de seguretat per la pandèmia del COVID-19, principalment fer ús de la mascareta en el llocs compartits i mantenir les distàncies de seguretat.

No hi ha hora ni punt de sortida per fer aquest recorregut. Amb la inscripció per internet rebreu un e-mail amb dues propostes de recorregut, i amb sortida des de Can Gambús a Sabadell. Podreu descarregar els tracks i visualitzar el mapa. Podeu fer l’activitat en qualsevol esport individual: caminant, corrent, en bicicleta,…

Recomanem dur calçat còmode, aigua i tenir un bon estat físic perquè el recorregut és d’una distància considerable. Cal fer una previsió de temps suficient per la qual cosa recomanem començar de bon matí.

 • Data: 20 i 21 de febrer
 • Inscripcions: a partir del dilluns 8 de febrer i fins el dia 18, a Inscripcions activitats.
 • Preu de la inscripció: socis gratuït, no socis i socis web, 2€.

Enllaços:

CORRANDES D’EXILI, Joan Oliver:

Corrandes d'Exili

Us hi esperem a totes i tots!