• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / 20, 21/02 EL REPTE DELS TRES TURONS

20, 21/02 EL REPTE DELS TRES TURONS

Recordant els versos del nostre poeta, us proposem un nou repte en la modalitat de sortida lliure per a tots els socis de la UES, familiars i amics:

EL REPTE DELS TRES TURONS

Sortida lliure pel municipi veí de Sant Quirze del Vallès:

Aquesta sortida es especial, tindreu una ruta amb un mapa detallat i un track per descarregar i poder-lo seguir. El recorregut es pot fer en el sentit que més us agradi i el punt de sortida també el podeu escollir (dintre del municipi de Sabadell o de la comarca del Vallès Occidental). Podreu triar entre un recorregut més curt i un de més llarg, gaudir de magnífiques vistes del Vallès i visitar l’ermita de Sant Feliuet.

L’objectiu és arribar al cim dels tres turons (el Pujol Blanc, el turó de Can Camps i el turó de Mataric). Com a novetat, deixarem un geoamagatall (geocache) en un lloc del recorregut, que haureu de trobar, signar a la llibreta (heu de portar un llapis o bolígraf personal per signar) i fer una foto (o selfie) que ens haureu de fer arribar per WhatsApp o per mail (muntanya@ues.cat). El geoamagatall l’heu de deixar al mateix lloc que l’heu trobat i sense informar als altres excursionistes. Dilluns ho farem públic en el resum de la sortida.

Animeu-vos i segur que ho trobareu molt interessant!

Recordeu que cal complir amb els protocols de seguretat per la pandèmia del COVID-19, principalment fer ús de la mascareta en el llocs compartits i mantenir les distàncies de seguretat.

No hi ha hora ni punt de sortida per fer aquest recorregut. Amb la inscripció per internet rebreu un e-mail amb dues propostes de recorregut, i amb sortida des de Can Gambús a Sabadell. Podreu descarregar els tracks i visualitzar el mapa. Podeu fer l’activitat en qualsevol esport individual: caminant, corrent, en bicicleta,…

Recomanem dur calçat còmode, aigua i tenir un bon estat físic perquè el recorregut és d’una distància considerable. Cal fer una previsió de temps suficient per la qual cosa recomanem començar de bon matí.

  • Data: 20 i 21 de febrer
  • Inscripcions: a partir del dilluns 8 de febrer i fins el dia 18, a Inscripcions activitats.
  • Preu de la inscripció: socis gratuït, no socis i socis web, 2€.

Enllaços:

CORRANDES D’EXILI, Joan Oliver:

Corrandes d'Exili

Us hi esperem a totes i tots!