• Inscripcions activitats


 • « 07/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
Home / Orientació / Entrenament octubre 2020: sprint i rumbs al Parc Central del Vallès

Entrenament octubre 2020: sprint i rumbs al Parc Central del Vallès

Ja tenim a punt el segon entrenament de la temporada 2020/2021. Consisteix en un sprint i un exercici de rumbs al Parc Central del Vallès. És un mapa que fins ara només havíem utilitzat per alguna activitat escolar.

La sortida i arribada està a prop de la Granja del Pas, actual deixalleria Punt Blau del Parc Central del Vallès.

https://goo.gl/maps/zktgwxK4aneJksxEA

El parc és molt obert i amb pocs detalls. És un entrenament apte tant per iniciació com per experts. La dificultat se la posa un mateix en funció de la velocitat que imprimeix al seu entrenament. Oferim un entrenament en modalitat sprint i un entrenament per practicar els rumbs: orientar bé el mapa i seguint el que marca la brúixola arribar al següent control sense fer esment de la resta d’elements del terreny. Al ser un terreny obert on les cintes es podrien veure de lluny no en posarem.

L’entrenament estarà actiu fins el dilluns 9 de novembre. En l’entrenament sprint VIGILEU EN EL MOMENT DE TRAVESSAR ELS CARRERS.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Els no socis i els socis web hauran de pagar 2 €.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un cop feta la inscripció i rebut l’enllaç amb els dos mapes (sprint i rumbs) en el vostre correu podreu participar-hi el dia i hora que vulgueu fins el dilluns 9 de novembre.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run i també haver imprès el mapa. ATENCIÓ: aquesta aplicació només funciona amb mòbils amb sistema operatiu Android

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Torneu a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en els mapes que heu rebut en el correu d’inscripció.

Fins aquí ho podeu preparar a casa abans de sortir.

Aleshores cal anar al triangle. Un cop allà obriu l’app i donar-li a START. Ja podeu començar.

Un cop arribeu al lloc on se suposa que hauria d’estar la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment. Si esteu lluny de la fita us avisarà per si voleu rectificar.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. A la mateixa aplicació podreu consultar el vostra resultat i la classificació.

Més informació a orientacio@ues.cat