• Inscripcions activitats


 • « 05/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
Home / Orientació / Entrenament Rogaine a Terrassa

Entrenament Rogaine a Terrassa

Us oferim un nou entrenament, en un mapa nou.

És a la zona Nord del Municipi de Terrassa a tocar de Matadepera, en la zona del petit llac, l’Egara i el Parc Audiovisual. La sortida i l’arribada és una font que hi ha al costat de l’entrada del Parc Audiovisual de Catalunya. Hi ha una petita zona d’aparcament allà mateix.

El petit llac de Terrassa

És un mapa cartografiat aquest mateix gener per José Manuel Cano a partir del mapa base de Mapant a escala 1/10000. Hi ha dues zones ben diferenciades: la zona Sud amb poc desnivell, pistes, camps de conreus, petites rieres, i zones habitades, i la zona Nord, amb més desnivell, boscos de diferent penetrabilitat, i molts corriols.

L’entrenament és en modalitat Rogaine:

 • Rogaine llarg amb dues hores de temps límit i 26 fites pensat per experts i per gent que tingui ganes de realitzar un entrenament exigent.
 • Rogaine curt amb una hora de temps límit i 22 fites amb el mapa a 1/7500. Entrenament apte per experts que no vulguin fer un entrenament tan llarg i també apte per iniciació

En una Rogaine es tracta d’assolir el màxim de punts en el temps establert. Cada fita té una puntuació diferent, de 3 a 10 punts. El número de la desena indica els punts de cada fita. Per exemple, la fita 45 dóna 4 punts i la fita 54 en donaria 5.

Si arribeu a meta amb més temps del que teniu per acabar la cursa, perdreu un punt per cada minut que passi de l’hora.

Hem retirat les cintes a demanda de l’Ajuntament de Terrassa.

Podeu fer l’entrenament des de l’1 de febrer fins el 28 de març, a l’hora que vulgueu i el dia que vulgueu. No teniu excuses per no provar-ho.

No us oblideu el mòbil amb les bateries ben carregades.

ATENCIÓ: No trepitgeu els conreus. Voregeu els camps.

Preu pels no socis i els soci@web: 3 €.

La participació és gratuïta pels socis de la UES.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Inscripcions obertes fins el 10 d’abril.

Utilitzarem l’app GPS Orienteering Run.

En els mapes estarà imprès el codi alfanumèric que permet utilitzar aquesta aplicació.

FUNCIONAMENT GPS ORIENTEERING RUN:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run amb la que controlarem l’entrenament. La podeu portar preparada des de casa.

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Per començar la cursa caldrà anar a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en el mapa.

En el triangle i amb l’app oberta i el codi alfanumèric introduït, heu de donar-li a START. Aleshores el mòbil pitarà i  ja podeu començar.

Un cop arribeu a la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. Si voleu sortir a la classificació cal que pugeu el vostre resultat. A la mateixa aplicació podreu consultar la vostra classificació i comparar-la amb tots els participants que l’hagin volgut compartir.

Més informació a orientacio@ues