• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Espeleo Club / Nou èxit de l’equip de TPV de l’ECS-CGLL

Nou èxit de l’equip de TPV de l’ECS-CGLL

Aconsegueix 31 medalles a la X Copa Catalunya de TPV

Corbera de Llobregat va acollir el passat 2 i 3 de juliol  la X Copa Catalunya de Tècniques de Progressió vertical (TPV), al pavelló Municipal d’Esports, amb la participació d’11 esportistes de l’Espeleo Club Sabadell – UES/Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 31 medalles individuals.

Les infantils Maria Pérez, Lluna Alari i Vera Ortiz, van fer una excel·lent actuació. Ortiz va ser medalla d’or a les tres proves, Pérez medalla de plata a la prova de tècnica i a la de circuit, i bronze a Velocitat al sense fí;  mentre que Alari va ser plata a la prova de velocitat i bronze a les altres dues especialitats. Pel que fa als infantils,  Roger Rendon va ser or a les tres proves i Pol Roca va aconseguir la medalla de plata a les tres especialitats.

La juvenil, Candela Ortiz va penjar-se també les tres medalles d’or així com el juvenil Alex Andrés Angheluta.

A la categoria de Majors Masculí Òscar Zamora va quedar medalla de plata a les proves de velocitat i circuit i bronze a tècnica i autosocors. Manel Llenas va ser plata a tècnica i bronze a circuit i José Ortiz va ser bronze a velocitat.

Mireia Flores va ser la primera classificada de Majors femení en circuit, Velocitat i tècnica i un error al darrer moment, li va privar de la medalla de plata a autosocors.

La propera competició serà la Campionat d’Espanya que es celebrarà a Madrid el proper 10 i 11 de setembre.