• Inscripcions activitats


  • « 07/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
Home / Notícies / Nova Junta Directiva

Nova Junta Directiva

Assemblea General Extraordinària. 20 de juny de 2018

Josep Maria Manyosa Mas n’assumeix la presidència i pren el relleu a Eduard Navarro, qui ha estat 4 anys al capdavant de l’entitat

Josep Maria Manyosa Mas va ser nomenat nou president de la Unió Excursionista de Sabadell en el decurs de l’Assemblea General Extraordinària de socis i sòcies que es va celebrar a la seu de l’entitat el dimecres passat. La candidatura de Manyosa va ser l’única que es va presentar en el procés electoral obert després de finalitzar el compromís de mandant de l’anterior junta, encapçalada per Eduard Navarro.

La nova junta de la UES està integrada per bona part de la junta sortint, la qual cosa garanteix la línia continuista, amb una junta plural que aposta per seguir treballant per una entitat viva, que s’adapta als canvis i noves necessitats de la societat i oberta a la ciutat. Alguns dels nous reptes són consolidar i potenciar les activitats dirigides a famílies o les activitats entre setmana.

Dels 9 càrrecs de la junta directiva, se’n mantenen 6 -Salvador Berdajin (vicepresident), Lluís Pieri (tresorer), Eduard Borràs (vocal), Rosa Maria Figueras (vocal), Carme Marin (vocal) i Jordi Llurba (vocal)- i se’n incorporen 3: Maite Santasuana (secretària), Josep Reig (vocal), i el mateix Josep Maria Manyosa.

El nou president de la UES és soci de l’entitat des de fa 34 anys i en els darrers anys s’ha vinculat a la secció de Marxa Nòrdica, esport del qual n’és instructor. Manyosa i el seu equip han assumit els càrrecs per un període de 4 anys.