• Inscripcions activitats


 • « 06/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
Home / Federa’t

Federa’t

Si ets de muntanya, federa’t!

Federar-se per a anar a la muntanya o practicar esports de muntanya no és una obligació, però des de la UES, us recomanem que ho feu, tant si feu activitat pel vostre compte com si participeu en les nostres activitats. En quasi totes les nostres activitats és obligat disposar d’una llicència federativa o bé tramitar una assegurança d’accidents temporal.

Estar en possessió de la llicència federativa és anar a la muntanya amb seguretat.

La llicència federativa ens acredita com a practicants d’esports de muntanya i inclou una assegurança d’accidents que ens cobreix l’assistència sanitària especialitzada i els costos de rescat que puguem necessitar, així com la responsabilitat civil derivada dels danys que puguem causar a tercers. Cal tenir en compte les opcions que ens ofereixen les diferents federacions, els esports inclosos i l’àmbit geogràfic de cobertura, determinaran el preu de la llicència federativa.

A la UES estem adherits a quatre federacions i tramitem les llicències federatives corresponents. Per tramitar-les cal ser soci/a d’un centre excursionista.

Si tot així, encara no ho tens clar, truca’ns i et donarem tota la informació.

FEDERACIONS

FEEC – FEDME

Es tramita per web i a secretaria. També com a soci@web

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ofereix diverses modalitats i cobertures en funció dels esports que practiquem. Federar-se amb la FEEC, a més de tenir una molt bona cobertura en cas de necessitat, té altres avantatges: Accés i descomptes a la xarxa de refugis de la FEEC, descomptes en diversos establiments i serveis, contribueixes al manteniment de senders, subscripció a la revista Vèrtex (a partir de modalitat B. A més, tramitant la llicència federativa amb la FEEC contribueixes al manteniment de la xarxa de senders, fomentes la pràctica esportiva segura amb la promoció de cursos de formació, i en cas de competir o participar en caminades populars o activitats similars, la llicència de la FEEC et cobreix sense haver de contractar una assegurança externa.

Consulta tots els avantatges del federats/ades

Habilitació FEDME

L’habilitació de la llicència federativa és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d’aquells que ofereix la FEDME.

Consulta els avantatges que ofereix la FEDME

FCOC

Es tramita a secretaria i com a soci@web.

Per iniciar-se a les curses d’orientació no cal disposar de llicència federativa. Totes les activitats inclouen una llicència temporal amb assegurança esportiva. Ara bé, si ja t’hi has iniciat i comences a ser habitual en aquest esport i participes en curses i en campionats, et recomanem que tramitis la llicència federativa o carnet de lleure  de la Federació Catalana de Curses d’Orientació

Federació Catalana d’Espeleologia – FCEspeleo

Es tramita per web i secretaria. També com a soci@web

Tots els i les espeleòlogues i/o practicants d’alguna de les disciplines pròpies de  la  Federació  han  de  disposar  d’una  llicència federativa  per  poder  participar  en activitats o competicions oficials de caràcter federat. La llicència federativa de la Federació Catalana d’Espeleologia també inclou una assegurança d’accidents. L’àmbit geogràfic de coberta i la modalitats d’esports, determina el cost de la llicència.