• « 10/2022 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
Home / Privacitat

Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), des de la UNIÓ EXCURSIONISTA DE SABADELL posem de manifest la present Política respecte del tractament i protecció de dades personals.

El responsable del tractament de les vostres dades personals és la UNIÓ EXCURSIONISTA DE SABADELL, amb NIF G-58066598, amb adreça postal al carrer de La Salut, 14-16, 08202 de Sabadell i amb el correu electrònic:  info@ues.cat.

La UES està inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 1651, i en el Registre Municipal d’entitats ciutadanes de Sabadell amb el número 84.

Anualment la nostra entitat és auditada per un correcte compliment de la Llei de Protecció de Dades.

Tractament de dades

Des de la UNIÓ EXCURSIONISTA DE SABADELL, us informem que procedirem a tractar les vostres dades de forma lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Per aquest motiu, ens comprometem a adoptar totes aquelles mesures raonables per tal que aquestes se suprimeixin o es rectifiquin quan siguin inexactes.

Podreu accedir a les vostres dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podreu sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular.

No facilitem dades a tercers, excepte en casos que existeixi una obligació legal o bé si aquestes tenen relació directa amb la pròpia activitat i vinculació amb l’entitat i així es requereixi (domiciliacions bancàries, inscripcions a activitats, prestacions de serveis, federacions, assegurances…). El soci/sòcia i/o usuari/usuària tindrà accés a aquestes condicions durant el procés d’inscripció. Així mateix, en els casos en els quals una persona inscrigui o beneficiï a terceres persones, es compromet de forma expressa a obtenir el consentiment d’aquestes terceres persones abans de comunicar les dades a la UES.

La Unió Excursionista de Sabadell conservarà les dades personals durant el temps estrictament necessari per al compliment de les finalitats per a la quals van ser cedides.

Així mateix, us informem que podeu contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades dirigint-vos-hi per escrit al correu electrònic dpo.cliente@conversia.es o bé al telèfon 902877192.

Navegació web

T’informem que UES.CAT (i els seus subdominis) és un domini d’Internet i registrat a nom de la Unió Excursionista de Sabadell amb NIF G58066598 situada al carrer Salut.14-16. 08202 de Sabadell (Barcelona).

En navegar per a ues.cat i altres dominis i subdominis es poden recollir dades no identificables que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica aproximada, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs i d’ altres dades que no poden ser utilitzats per identificar as l’usuari.

Tots els continguts, marques, logotips, dibuixos, fotografies etc que figuren a la web de la UES es troben protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial reservats expressament per la UES o, si s’escau, per les persones i empreses que figuren com autors o titulars dels drets. La violació dels drets anteriors serà perseguida de conformitat amb la legislació vigent. Per tant, queda prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució o comunicació pública per qualsevol títol o mitjà de la totalitat dels continguts de la pàgina web de UES.cat per a usos diferents de la legítima informació o contractació per part dels usuaris dels serveis oferts. En tot cas serà necessari el consentiment previ per escrit de la UES.

Galetes

A UES.cat recollim informació dels usuaris mitjançant l’ús de galetes per analitzar la seva conducta al navegar per la nostra pàgina web i d’aquesta manera proporcionar els nostres serveis de manera més eficient i per introduir millores.

Una galeta és un petit arxiu de dades què és transferit al disc dur del vostre ordinador. La UES utilitza la tecnologia de galetes per recopilar dades addicionals sobre l’ús del lloc web. La navegació per la pàgina web de la UES implica consentir la instal·lació de les galetes (excepte en la mesura que l’usuari hagi modificat la configuració del navegador per rebutjar galetes).

Formularis web

En el cas de l’enviament d’un correu electrònic general a la UES o a qualsevol de les seccions, o d’una comunicació de dades personals a través dels formularis de contacte, la finalitat de la recollida i tractament de dades per part de la Unió Excursionista de Sabadell, serà la d’atendre les vostres consultes i remetre informació relacionada que pugui ser dels vostre interès.

Subscripció newsletter quinzenal i/o mailing seccions

Per a l’enviament del newsletter quinzenal a la Unió Excursionista de Sabadell utilitzem la plataforma MAILCHIMP que compleix amb la normativa de GDPR (Reglament General de Protecció de dades) amb la finalitat de gestionar les condicions i avantatges de ser soci/sòcia i/o usuari/a així com informar-vos de les nostres activitats.

No enviem correus a través d’aquesta plataforma sense el consentiment de l’usuari. D’acord amb els vostres drets de la normativa vigent en protecció de dades podeu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició de tracta-ment de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment per al tractament de les mateixes dirigint la vostra petició a l’adreça postal indicada o bé per correu electrònic a info@ues.cat. Així mateix podeu donar-vos de baixa d’aquesta llista de distribució en l’enllaç que trobareu en el peu de cada enviament quinzenal.

Així mateix, cada secció utilitza les seves pròpies llistes de distribució a través de Mailchimp, altres plataformes o ús directe de correu electrònics. En qualsevol dels casos, també podeu exercir els vostres drets segons la normativa vigent.

Inscripcions online: altes socis i inscripcions a activitats

En tots els casos, abans de finalitzar una alta de nou soci i/o inscripció a una activitat a través de la botiga online, l’usuari ha d’acceptar la clàusula socis i/o d’inscripcions.

Tractem les dades personals dels nostres socis i sòcies i/o usuaris/usuàries i inscrits a les activitats amb la finalitat de gestionar la vinculació amb la nostra entitat i, en especial, el cobrament de les quotes de soci, l’organització d’activitats i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica). Complint amb la normativa vigent, les dades seran conservades durant el període legalment establert.

Les dades dels nostres socis i sòcies, usuaris/usuàries i inscrits a les activitats seran comunicades, en cas de ser necessàries, a bancs i caixes, federacions, administracions públiques, i a totes aquelles entitats amb les quals sigui necessària la comunicació, amb la finalitat de complir amb la prestació de servei ja mencionat.

El fet de no facilitar les dades a les entitats anteriorment mencionades implica que no es pugui complir amb la presentació del servei.

En els casos en els quals una persona inscrigui o beneficiï a terceres persones, es compromet de forma expressa a obtenir el consentiment d’aquestes terceres persones abans de comunicar les dades a la UES.

Termes i condicions botiga online

Condicions Generals per a la contractació de serveis amb la UES:

En Compliment De La Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE).

Condicions Contractació entre la UES i l’usuari:

 1. L’usuari declara que és major d’edat (major de 18 anys) i disposa de capacitat legal suficient per contractar els serveis oferts a la nostra web, d’acord amb les presents condicions, les quals declara conèixer i entendre i manifesta el seu acord.
 2. En el cas de contractació per menors d’edat, es requereix l’autorització dels pares o tutors legals per poder gaudir del servei contractat. La UES no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades emplenats per l’usuari atès que no pot constatar l’edat dels mateixos.
 3. L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts del nostre lloc de conformitat amb la llei i els termes i condicions generals i particulars dels serveis que ofereix la UES en cada moment, abstenint-se de:

(A) Transmetre a tercers no autoritzats el seu nom d’usuari i contrasenya. L’usuari es compromet a comunicar immediatament a la UES l’accés a aquesta informació per part d’usuaris no autoritzats.

(B) Introduir a la xarxa programes susceptibles de provocar danys en els sistemes informàtics de la UES o dels seus proveïdors o tercers usuaris de la xarxa interna o d’aquest lloc web.

(C) Realitzar activitats il·lícites, contràries a la bona fe, als costums, a la moral o a l’ordre públic.

(D) Realitzar activitats que constitueixin una infracció de la regulació sobre la propietat intel·lectual i o industrial o contra qualsevol altra norma de l’ordenament jurídic.

(E) Reproduir, duplicar, vendre o explotar amb finalitats comercials qualsevol contingut del lloc web.

(F) Difondre continguts de caràcter insultant, racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme i / o que atemptin contra els drets humans.

 1. Al registrar-se a UES.cat, l’usuari escollirà un usuari i contrasenya que posteriorment li seran confirmats per correu electrònic. L’usuari haurà de custodiar degudament les claus i contrasenyes facilitades atès que són de caràcter personal i confidencial, i es fa responsable de l’ús que en puguin fer terceres persones a les quals l’usuari les hagi facilitat.
 2. L’usuari és el responsable de facilitar correctament les dades en els processos d’inscripció, contractació o compra de productes i serveis proveïts a través de la web de la UES, i prestarà especial atenció quan hagi de donar dades de terceres persones, fixant-se que coincideixin amb les que consten en els seus respectius documents d’identitat (DNI o passaport). Així mateix es compromet de forma expressa a obtenir el consentiment d’aquestes terceres persones abans de comunicar les dades a la UES.
 3. La UES és titular de la base de dades generada amb les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris en el procés de compra de productes i serveis a través de la nostra pagina web. La UES es compromet al compliment de la seva obligació de mantenir el secret i confidencialitat de les dades de caràcter personal.
 4. La UES adoptarà les mesures necessàries per evitat l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, adaptant-se al que estigui previst a la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal.
 5. L’usuari accepta que les dades personals facilitades en el procés de compra o contractació dels nostres serveis o productes siguin incorporats un fitxer automatitzat, del qual titularitat correspon a la UES, amb la finalitat de prestar adequadament el servei sol·licitat, donar compliment als requisits de facturació, comptabilitat i auditoria de la UES, fer anàlisis estadístics, verificar targetes de crèdit i altres targetes de pagament, entre d’altres.
 6. D’acord amb els vostres drets de la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició de tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment per al tractament de les mateixes dirigint la vostra petició a l’adreça postal indicada a l’inici o bé per correu electrònic a info@ues.cat
 7. Igualment, per a la prestació del servei contractat, l’usuari accepta que la UES comuniqui les seves dades de caràcter personal a tercers proveïdors de serveis que participin en el servei i les precisin per la formalització (ja siguin transports, empreses d’aventura, operadors turístics, hotels, albergs, federacions, etc.) L’usuari tindrà accés a aquestes condicions durant el procés d’inscripció. El document de formalització d’inscripcions, compres o contractació de serveis serà arxivat en una base de dades propietat de la UES.
 8. El client podrà identificar i corregir els errors produïts en la Introducció de dades comunicant-ho a la UES, utilitzant el tràmit referit anteriorment en aquesta clàusula. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades i es responsabilitzarà de comunicar a la UES qualsevol modificació. La UES es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats a tot usuari de que hagi facilitat dades falses , sense perjudici de les altres accions legals que corresponguin.
 9. La UES disposa dels permisos per l’exercici de les activitats que proposa.
 10. Els links o enllaços a altres pàgines web que apareguin a les pàgines de UES.cat s’ofereixen a efectes merament informatius a l’usuari, La UES no es responsabilitza dels productes, serveis o continguts que s’ofereixin o subministrin a les pàgines ubicades en altres dominis.
 11. L’usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d’aquest servei és l’espanyola. En cas de divergències en la interpretació d’aquestes clàusules seran competents per al seu estudi de les el jutges i tribunals de Sabadell.
 12. Els preus finals indicats a al pantalla inclouen l’IVA i qualsevol altre impost sigui d’ aplicació al tipus vigent en el moment de contractació.
 13. La UES es reserva el dret a revisar i modificar les presents condicions en qualsevol moment. L’usuari estarà subjecte a les polítiques i condicions vigents el moment en què utilitzi la present pàgina web a no ser que per llei o per decisió d’organismes governamentals hàgim de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques o les condicions.
 14. Per qualsevol queixa, suggeriment o reclamació l’usuari s’ha d’adreçar a l’adreça que consta a l’encapçalament.

 

Condicions del pagament online
 1. La UES publica la informació subministrada i autoritzada per les seccions i pels organitzadors de les activitats sobre dates, horaris o localitzacions. Qualsevol informació complementària s’ha de demanar als vocals organitzadors de les mateixes.
 2. El pagament d’inscripcions online s’efectua únicament amb targeta de crèdit/dèbit i es fa través de la passarel·la de pagament segur del BANC DE SABADELL (web externa de ues.cat).
 3. Les inscripcions de pagament online no poden ser modificades ni cancel·lades. En cas de no poder assistir-hi, es podrà realitzar un canvi d’assistent. Tampoc es podran modificar ni cancel·lar les tramitacions de carnets federatius i altes de soci@web.
 4. Existeixen casos excepcionals (com baixes mèdiques justificades), en els quals es permet realitzar modificacions en un termini específic de temps. En aquest casos cal enviar un correu a info@ues.cat indicant el localitzador de la reserva.
 5. L’usuari no podrà reclamar la devolució de l’import d’una reserva un cop feta la compra. Només es retornaran els diners en cas de cancel·lació de l’activitat per part de l’organitzador, si no es pot realitzar un altre dia.
 6. L’usuari té la obligació de presentar-se en el punt de trobada de l’activitat dins de l’horari especificat a la web i al correu de confirmació de la comanda o a la data i hora acordada.
 7. La UES no es fa responsable de que l’usuari no rebi el e-mail de confirmació de la comanda per no haver escrit l’adreça de correu electrònic correctament.
 8. L’usuari que efectuï una inscripció a través del sistema accepta que la UES posi en coneixement als organitzadors seu telèfon de contacte i/o correu electrònic amb l’únic objectiu de poder-lo usar si sorgís algun imprevist amb l’organització de l’activitat o provés de comprar, o bé per informar sobre horaris, punt de trobada, informació d’interès…