• « 09/2020 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
Home / Fes-te soci

Fes-te soci

Tu tries: soci major o soci@web, i forma part d’una comunitat de més de 2000 socis que tenim en comú l’interès per l’excursionisme, la natura i les activitats culturals i de lleure que es poden fer al territori.

#somUES T’uneixes?

Tramitem llicències – carnets federatius FEEC – FEDME – FCOC – FCEspeleo – FCEH – FCCiclisme

Ja a la venda

Quan ens arribi la teva inscripció, tramitarem la teva llicència amb la federació, generarem els carnets i els enviarem a la teva adreça.
El temps estimat és d’una setmana. Si t’urgeix, pots demanar la opció missatger (amb sobrecost) o passar per secretaria.

Soci major

Aquesta és la teva quota si…

 • Ets competitiu, necessites la llicència federativa i vols entrenar al rocòdrom, tenir el suport de l’entitat i formar part d’un equip que t’ajudi a progressar
 • Ets sociable, vols participar a les activitats organitzades per l’entitat, seure amb els amics al bar per preparar les sortides
 • T’inicies a la muntanya, vols anar amb gent experimentada, aprendre o simplement compartir les rutes i fer amics
Només 69€/any

Soci familiar

Aquesta és la teva quota si…

 • Sou una família i voleu fer-vos socis en grup a preu reduït, anar amb altres famílies a caminar o portar els nens a l’esplai i conèixer altres persones amb els vostres interessos.
Adults 69€/any i infants, 23€/any

Soci infantil

Aquesta és la teva quota si…

 • Ets petit i vols venir a l’esplai, però els teus pares no són socis. Vols passar molt bones estones amb altres nens i fer excursions amb els monitors. Fes-te soci infantil!
Només 30€/any

Soci@web

Aquesta és la teva quota si…

 • Ets independent, fas activitat pel teu compte i només necessites l’entitat per tramitar la llicència federativa. Ho vols fer tot per internet i passar el màxim de temps a la muntanya o practicant el teu esport: la teva tarifa és soci en línia.
 • No vols participar en les activitats del club, potser ocasionalment, o bé vius fora de Sabadell i no uses les instal·lacions.
 • Tanmateix prefereixes contribuir al projecte de la UES, un club centenari amb més de 2000 socis i intensa vida social, que organitza més de 200 activitats a l’any, amb una seu social on projectem documentals i fem xerrades i conferències, i que organitzem activitats tan arrelades com la Ronda Vallesana, la Marxa de regularitat infantil, el Cross dels esquiadors, Curses d’orientació, Trobades de marxa nòrdica, Maratons de muntanya i que no pararem d’innovar i oferir noves experiències cada any.
 • I finalment, perquè no tot és una qüestió de preu i potser més endavant sí que voldràs usar el rocòdrom, consultar la biblioteca, muntar una xerrada o liderar una nova secció. A la UES, tu pots fer-ho realitat.