Hola!!
Avui, últim dia de l’any, membres de l’Espeleo Club Sabadell hem decidit baixar a l’avenc del Club a fer un esmorzar especial per tal d’acomiadar-nos d’aquest 2018 que tantes aventures ens ha portat i que ja s’acaba. No ens ho hem pensat gaire i, després de preparar un termo amb una bona xocolata calenta, hem fet una parada tècnica a una xurreria de Sabadell i ens hem muntat una xocolatada amb xurros a -50m de profunditat a l’avenc del Club, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
D’aquesta manera, sense voler-ho, hem iniciat una nova tradició dintre de la secció, el 1r esmorzar de final d’any al fons d’un avenc. Val a dir que d’aquesta manera no ens sentim tant malament per haver fet un tiberi tant calòric, ja que volem pensar que al pujar els 50m de pou haurem cremat alguna caloria de les que hem gaudit tant al introduir-nos a la boca.
A continuació us deixem amb alguna foto per tal de motivar-vos a assistir a la propera trobada xocolatera de la secció.
les porres! que bones!!
la unió perfecta
deu ser per estar fent espele, però aquesta té forma de sifó
la demostració de que tot estava molt bo
Que acabeu de passar molt bona nit de cap d’any!! Ens veiem en un 2019 amb molta Espele i aventures diverses!!
Espeleo Club Sabadell – Subsecció xocolatera