• « 05/2022 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
    5

Loading Activitats

« Totes les Activitats

Cafè Científic.- L’agricultura del carboni, una estratègia per a la producció d’aliments al segle XXI

21/06 --19:00 - 20:30

L’agricultura del carboni, una estratègia per a la producció d’aliments al segle XXI,  a càrrec de Joan Romanyà, Professor edafologia UB Facultat de Farmàcia i Ciència de l’Alimentació

La producció agrària pot capturar carboni i arribar a tenir un balanç positiu, pot reduir l’excés de carboni atmosfèric que provoca l’escalfament global, per fer front a l’emergència climàtica i adaptar-se al canvi climàtic.

Organitza: La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica

A les 7 de la tarda a la sala d’actes.

Detalls

Data:
21/06
Hora:
19:00 - 20:30
Categories de l'activitat:
,

Organitzador

UES
Web:
ues.cat