• Inscripcions activitats


 • « 02/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  1
  2
  3

Loading Activitats

« Totes les Activitats

 • Aquesta activitat ja ha passat

Escola de muntanya.- Curs d’alpinisme. Nivell 1

17/02 - 18/02

Curs d’iniciació a l’alpinisme de nivell 1 per aprendre les bases més importants per introduir-se a l’alpinisme. L’objectiu d’aquest curs és guanyar coneixements per poder iniciar-se a l’alpinisme amb seguretat. Aquesta formació combina classes pràctiques en terreny real amb teoria en format digital que podràs consultar des de casa o des del teu telèfon . A la formació pràctica farem tallers en terreny real en alta muntanya i una ascensió per aplicar tot allò après. El curs es pot fer en 2 terrenys de joc diferents que podem trobar a les ascensions alpines: neu o roca.

Lloc: Pirineu, preferentment Cerdanya. A concretar segons condicions meteorològiques i de neu.

Temari:

NEU: Introducció al món de l’alpinisme. Equip i material alpinisme. Tècniques de progressió. Tècniques d’ascens. Tècniques de descens. Tècniques bàsiques d’encordament. Tècniques d’assegurament amb corda i piolet. Ràpel de fortuna. Autodetencions. Planificació de sortides d’alpinisme. Meteorologia. Interpretació del butlletí de perill d’allaus. Introducció a la utilització de l’ARVA, la pala i la sonda. Seguretat: com evitar accidents per allau. Seguretat: actuació en cas d’accident per allau. Seguretat: salvament en allaus. Medi ambient.

Continguts del curs en roca: Introducció al món de l’alpinisme. Equip i material alpinisme. Tècniques de progressió. Tècniques dascens. Tècniques de descens. Tècniques d’encordament. Tècniques d’assegurament amb corda. Ràpel de fortuna. Assegurament amb corda. Planificació de sortides d’alpinisme. Meteorologia. Vivacs. Seguretat: com evitar accidents. Seguretat: actuació en cas d’accident. Seguretat: salvament. Medi ambient.

Què inclou el preu: Professional acreditat (TDS d’Alta Muntanya, guia UIAGM). Trasllats i manutenció del guia. Tot el material tècnic necessari per al curs (grampons, piolet, casc, cintes, mosquetons i cordes). Material didàctic de suport. Assessorament tècnic previ a la sortida. Garantia d’activitat amb places limitades per oferir la millor atenció i la màxima seguretat. Tot el material de seguretat col·lectiu. 

NO inclou el preu: Equip personal (roba, botes, motxilla…). Desplaçaments, allotjaments i manutenció dels participants si cal. Assegurança de viatge i cancel·lació

Preus

Soci/a: 125€ – joves: 112€

Soci@web i no soci/a: 163€ – joves: 150€

*joves fins a 35 anys

Detalls

Inici:
17/02
End:
18/02
Categories de l'activitat:
, , , ,

Organitzador

UES
Web:
ues.cat