• Inscripcions activitats


 • « 05/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
Home / Culturals / Aplec de La Salut 2021

Aplec de La Salut 2021

Conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell organitzem la tradicional Pujada popular a la Salut amb un format especial i adaptada a la situació actual. També organitzem, al bosc de La Salut, una activitat d’inciació a les curses d’Orientació.

Us hi animeu?

36a PUJADA POPULAR A LA SALUT, edició especial

Enguany no farem la sortida conjuntament, ni viurem els moments previs a la sortida amb un bon esmorzar de xocolata desfeta i acompanyada d’un bon tall de coca. Però malgrat tot, us animem a participar-hi i a gaudir, d’aquesta manera, de l’Aplec de la nostra ciutat i del nostre Rodal.

Com i quan? Us proposem un itinerari senyalitzat i circular de gairebé 10 km i menys de 200 m de desnivell acumulat amb punt de sortida i arribada des de la Plaça de la Sardana (Fira Sabadell). Podeu fer el recorregut individualment, amb el vostre grup bombolla o amb grup reduït (màxim 6 persones). 

Hora de sortida: A partir de les 9 del matí i al llarg de tot el dia, al vostre ritme, sense pressa i sense límit de temps.

Recorregut: Plaça de la Sardana –  carrer dels Comtes – corriol universitari – camí (crta) de Torre Romeu  – pujada a Sant Nicolau – La Salut – Camí de Ripollet a Castellar (Serra de Sant Iscle) – camí de la Torre del Canonge – camí/carrer d’horta d’Arraona – riu Ripoll – pujada de la Cobertera – carrer Covadonga – Plaça de la Sardana.

El recorregut no presenta cap dificultat tècnica, només heu de tenir en compte que es tracta d’un recorregut de quasi 10 km i que la pujada a l’ermita de Sant Nicolau és força pronunciada però molt curta. Per tant, mesureu bé la vostra condició física, enguany es tracta d’un circuit circular i no hi haurà tiquets d’autobús per a la tornada.

Cal portar aigua i un bon calçat per caminar. Si el temps és assolellat no oblideu ni les ulleres de sol ni protecció solar! I com sempre, cal respectar les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid.

BUSCAFITES A LA SALUT!

Tant si feu la Pujada a La Salut (i si encara teniu forces) com si no, descobriu que són les curses d’orientació participant en aquesta activitat d’iniciació pensada per fer amb família o individualment.

L’objectiu és trobar les fites en l’ordre marcat en el mapa en el menor temps possible. Hi haurà dos recorreguts disponibles, un de curt i més planer (2500 metres) i un altre més llarg i amb una mica més de desnivell (3800 metres).

Com i quan?

 • L’activitat és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia. Un cop hageu fet la inscripció, rebreu els dos mapa i les instruccions de com utilitzar l’app.
 • Per poder fer l’activitat cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run i també haver imprès el mapa.
 • En el mapa hi ha un codi numèric, que cal introduir a l’app.
 • Aleshores cal anar al punt de sortida (el triangle marcat en el mapa), i un cop en aquest punt cal obrir l’app, prémer el botó d’inici i ja es pot fer l’activitat.
 • Un cop s’arriba al punt on hi hauria la fita (en aquest cas trobareu cintes de la UES) el mòbil sonarà. Heu trobat una fita! Si no esteu al lloc correcte l’app us avisarà del vostre error. I així successivament fins a trobar-les totes. Per finalitzar cal tancar “la cursa” i si es vol, es poden carregar resultats a l’APP i entrar en el rànquing i classificacions.

Horari: A partir de les les 9:30 i fins les 18 h del dilluns 10 de matí

 

Inscriu-te ara!