• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / Renovació del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell

Renovació del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell (UES) han renovat el conveni de col·laboració per dur a terme el programa de promoció d’activitats esportives, lúdiques i educatives en el medi natural. Es tracta d’un conjunt de propostes a la natura, adreçades a diferents col·lectius i que en conjunt tenen una participació anual d’aproximadament 3.000 persones.

Fa uns dies, la regidora d’Esports, Laura Reyes, i el president de la Unió Excursionista, Josep Maria Manyosa, han oficialitzat aquesta col·laboració amb la signatura de l’esmentat conveni.

El programa que durà a terme la UES aquest anys està format per les activitats següents:

  • Excursions  de tot un dia per a les persones grans de Sabadell
  • Excursions matinals pel rodal, per a les persones grans de Sabadell a
  • Dinamització d’activitats de sensibilització per públic escolar en el marc del programa municipal Ciutat i Escola. Actualment hi ha 4 activitats dirigides per educadors ambientals: El bosc de la Salut; El rodal ben net!; Rius i torrents, i Geologia del Ripoll.
  • Participació en el programa municipal Tàndem Família-Escola, amb excursions per famílies pel rodal. Consisteix en una iniciativa per reforçar la tasca educadora de les famílies, prevenir el fracàs escolar i fomentar el treball en xarxa de la comunitat educativa.

La situació de pandèmia de la COVID-19 i les restriccions imposades pel PROCICAT obliguen que algunes de les activitats previstes es vegin afectades i no es duran a terme a causa de l’actual situació sanitària.

La regidora d’Esports, Laura Reyes, considera que, tot i la situació de pandèmia,

“és important fomentar ara més que mai les activitats físiques que a la vegada introdueixin la ciutadania al coneixement del medi natural. Afortunadament comptem amb entitats com la UES, de gran experiència i capacitat per oferir propostes que assoleixin aquests objectius”.

El conveni de col·laboració fixa un subvenció nominativa per part de l’Ajuntament de Sabadell de 8.270 euros, perquè la UES desenvolupi les activitats establertes.