• Inscripcions activitats


  • « 07/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
Home / Notícies / COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

*ACTUALITZACIÓ 23 de març de 2020

Davant la situació d’emergència generada per l’afectació del COVID-19 i les recomanacions i directrius emeses per les diferents administracions i federacions, la UES, per acord de Junta Directiva, ha decidit,  posposar totes les activitats programades fins a nou avís.

Les activitats suspeses es tornaran a programar i properament anirem anunciant les noves dates. Entenem que la nova data no serà convenient per a tothom, en aquest cas, es faria la devolució de l’import pagat.

Les activitats setmanals també queden anul·lades: Esplai La Ganyota, l’extraescolar, els entrenament en grup de trail  i les sortides diàries de marxa nòrdica.

Així mateix també s’anul·len les colònies i ruta de l’Esplai La Ganyota que s’havien de realitzar del 4 al 8 d’abril de 2020. 

Així mateix, la UES romandrà tancada al públic fins a nou avís, però us atendrem per telèfon i per correu electrònic. Us recomanem que estigueu atents a les xarxes socials per noves comunicacions.

Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar i agraïm la vostra comprensió i predisposició per afrontar aquesta situació excepcional.

Junta Directiva
Sabadell, 11 de març de 2020

*COMUNICAT DE LA FEEC:

Les cobertures de les llicències suspeses
– Després del Decret del Govern de l’Estat d’Alarma poden quedar afectades  les cobertures de l’assegurança de les llicències de la FEEC.

El decret on es demana el confinament de la població fa que qualsevol accident a la muntanya pugui ser considerat com una imprudència.

Podeu consultar l’apartat de la pòlissa ‘Riscos Exclosos’ punt ‘B’ i ‘C’ – pàgina 12.

Remarcar el punt ‘M’ de riscos exclosos en la pòlissa asseguradora on s’explica que: “Un acte d’imprudència o negligència greu de l’assegurat, els accidents provocats intencionadament per l’assegurat, així com els derivats de la seva participació en duels o baralles, sempre que en aquest últim cas no hagi actuat en legítima defensa o en la temptativa de salvament de persones o béns”