• Inscripcions activitats


 • « 04/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
Home / Marxa Nòrdica / En Marxa pel Rodal: 4a Caminada de Marxa Nòrdica per Sabadell i 1a Caminada popular inclusiva

En Marxa pel Rodal: 4a Caminada de Marxa Nòrdica per Sabadell i 1a Caminada popular inclusiva

EN MARXA PEL RODAL: 4a caminada de Marxa Nòrdica per Sabadell

En Marxa pel Rodal és una caminada de marxa nòrdica pels entorns de Sabadell que enguany arriba a la 4a edició. Aquesta caminada forma part del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC.

Per aquesta edició us oferim dos recorreguts no competitius (tot i que es facilitarà el temps de sortida i arribada per dorsal): un de llarg de 12,5 km i +/-160 m de desnivell i un de curt de 7,5 km i +/- 120 m de desnivell.

Amb punt de sortida i arribada del Parc de la Clota (davant Font dels Gitanos), el recorregut va cap al Molí de l’Amat, als vivers i el camp d’oliveres. En aquest punt, el recorregut curt continuarà per la pista per anar a buscar el Torrent de Colobrers i emprendre el camí de tornada per Can Jonqueres i riu Ripoll. El recorregut llarg, deixarà el camp d’oliveres per seguir la pista fins a Togores i continuarà fins el terme de Castellar. De tornada, hi haurà l’opció de visitar una de les cabanes de pedra seca, se seguirà la pista fins a Can Moragues i, com el recorregut curt, el camí de tornada serà pel Torrent de Colobrers.

Tot el recorregut estarà marcat amb cintes de la UES i fletxes i creus de la secció de MN.

En Marxa pel Rodal obert a tothom

Enguany a més, i després d’iniciar el projecte de marxa nòrdica inclusiva i adaptada per a  persones cegues i amb baixa visió, volem aprofitar aquest dia per obrir aquesta activitat a tothom amb l’objectiu de fomentar la pràctica del senderisme a qualsevol persona indistintament de les seves capacitats.

Així doncs el recorregut curt de la Caminada de Marxa Nòrdica serà també el recorregut per la 1a Caminada Popular Inclusiva, adherint-nos d’aquesta manera a la proposta de l’Àrea Inclusiva de la FEEC per promocionar l’esport de salut per millorar la vida de totes les persones sense distinció.

El recorregut de 7,5 km estarà obert doncs a practicants de marxa nòrdica, i en general a tothom i en la qual hi poden participar persones amb necessitats especials i altres que no en tenen. El recorregut transcorre per camins de terra sense asfaltar i en cas de necessitar dispositiu, aquests han de ser aptes per fer l’activitat en el medi natural.

Hi haurà un punt d’avituallament amb aigua, fruita (plàtans) i bombons de xocolata a meitat de recorregut  i també avituallament d’aigua en acabar. Cal portar got (o omplir cantimplores).

Descarrega’t el mapa

INSCRIU-TE ARA!

INFORMACIÓ BÀSICA:

 • Sortida entre les 8:30 i les 9 del matí. Parc de la Clota – Sabadell
 • Recorregut Marxa Nòrdica: 12,5 km o 7,5 km
 • Recorregut caminada popular: 7,5 km
 • Inscripció a ues.cat o presencialment a secretaria.
 • Socis/es UES: 10€ – soci@web i no socis/es: 13€

*Els no federats hauran de tramitar assegurança temporal obligatòria + 3,70

Lliurament de dorsals: divendres 20 de maig, de 17 a 21 h a la UES o bé el mateix dia de la caminada partir de les 8 del matí al punt de sortida.

REGLAMENT:

 1. La Caminada de Marxa Nòrdica pel Rodal és una caminada no competitiva. Per participar-hi cal dur, obligatòriament, bastons, roba i calçat adequat.
 2. La Caminada popular inclusiva és una caminada no competitiva està oberta a tothom. Les persones que ho requereixin han d’anar acompanyades.
 3. Els menors de 18 anys hauran de notificar el nom del pare/mare/tutor/a en el moment de fer la inscripció i caldrà que vagin acompanyats per pare/mare/tutor/a
 4. Els recorreguts estaran degudament marcats i cal respectar en tot moment la senyalització i les indicacions dels organitzadors, així com respectar l’entorn i els altres usuaris del Rodal (bicis, corredors, caminadors..).
 5. El recorregut no presenta cap dificultat tècnica, però cal tenir la condició física necessària per realitzar un dels dos recorreguts i assumir els riscos propis de qualsevol activitat que es desenvolupa en el medi natural.
 6. Per participar-hi cal estar federat per la FEEC o tramitar una assegurança d’accidents d’1 dia (3,70€).
 7. L’organització facilitarà un avituallament de fruita i beguda a meitat del camí. Cada participant ha de portar aigua i tot allò que consideri necessari.
 8. En els avituallament no hi haurà gots. Per la qual cosa cal portar got o cantimplora.
 9. Cada participant portarà un dorsal que li serà lliurat abans de sortir.
 10. L’hora de sortida serà entre les 8:30 i les 9 del matí des del Parc de la Clota (Sabadell).
 11. Només es retornarà l’import de la inscripció en cas de baixa mèdica degudament justificada.
 12. S’autoritza als organitzadors a l’enregistrament total o parcial de l’activitat, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer. El participant cedeix els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercir, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.
 13. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i el participant accepta conèixer els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que ha estat informat del funcionament i característiques d’aquesta activitat en concret, i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.