• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Xerrades APP de muntanya / Introducció als conceptes bàsics de la nova societat digital

Introducció als conceptes bàsics de la nova societat digital

Seguint amb el cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al segon trimestre del 2022, comptem amb la col·laboració especial del divulgador de la cultura digital en Genís Roca que ens oferirà la xerrada que porta per títol Introducció als conceptes bàsics de la nova societat digital.

La tecnologia està assolint un nivell de desenvolupament que ja modifica de manera seriosa aspectes bàsics de la societat com ara l’educació, la salut, informació, la política, la seguretat, l’economia, el treball, la cultura i, fins i tot, les relacions personals i familiars. Tot aquest nou entorn digital es fonamenta en eines i conceptes que cal entendre per poder decidir si cal acceptar-los o esmenar-los. Parlarem de 5G, criptomonedes, tokens i metaversos, però també de
drets i deures, de riscos i oportunitats.

En Genís Roca és especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital. Assessora empreses i governs de diferents països. Combina l’activitat de consultoria amb la seva implicació en projectes socials i culturals. És President de la Fundació PuntCat i Vicepresident del Museu Picasso. Fundador de RocaSalvatella i membre de l’equip que va posar en marxa la Universitat Oberta de Catalunya, ha estat triat dos anys seguits pel diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents a Internet, i premiat per Foment del Treball com a millor conferenciant de l’any.

Director del Postgrau en Transformació Digital de les Organitzcions a la Universitat Pompeu Fabra, manté seccions estables a RAC1, Catalunya Ràdio i Via Empresa. De formació arqueòleg i MBA.


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).