Una sortida amb més alicients dels que estaven previstos. Havia de ser una sortida variada, amb via ferrada d’iniciació, caminada per la vall del Freser i dinar al restaurant Ca l’Anna de Ventolà.
En realitat, ha estat molt més. Viatge expectant, temps fred, cel grisós, esmorzar al bar Gusi, nervis durant l’aproximació a la via ferrada, la via ferrada amb sol, núvols i quatre gotes, explosió d’alegria al final de la via, caminada fins al coll de Segura tot esperant al grup dels caminadors. Ens dirigim cap a Ventolà, baixa la boira i comença a ploure, primer unes gotes fredes, després aigua a dojo i neu granulada, baixa la temperatura quan ens acostem a Ventolà, anem xops. Agafem la roba de l’autocar i ens canviem en els lavabos de la planta baixa. El dinar ens està esperant i ens reconforta. La beguda ajuda a entrar en calor i a moure la llengua. Molta alegria i celebració amb cava. Retornem a l’autocar i cap a Sabadell. No es por demanar més en un dia de primavera.
Clicant sobre la foto veureu, en imatges, tot aquest resum i molt més:
També podeu accedir al recorregut en l’enllaç següent: