• Inscripcions activitats


 • « 07/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
Home / Espeleo Club / L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 24 medalles a Torrelodones.

L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 24 medalles a Torrelodones.

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre es va celebrar a Torrelodones (Madrid) el XV Campionat Nacional de Tècniques de Progressió Vertical, amb la participació de deu esportistes de l’Espeleo Club Sabadell – UES /Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 22 medalles individuals i dues per equips.

Pel que fa les proves individuals de velocitat, tècnica i circuit individual, els més petits de l’equip sabadellenc, l’alevina Lluna Alari i l’aleví Pol Roca, van obtenir un total de sis de sis  medalles d’or en el seu debut en un Nacional.

En categoria infantil femení, Vera Ortiz va penjar-se també la medalla d’or a les tres proves. circuit i la de plata a velocitat i resistència, mentre que la seva germana Candela Ortiz va penjar-se la plata a les tres proves en categoria juvenil.

En categoria juvenil masculí, Alex Andrés Angheluta, va quedar tercer classificat en tècnica.

En la categoria de Majors femení, Mireia Flores va ser la primera classificada a les tres proves mentre que en Majors masculí, Òscar Zamora va quedar tercer classificat a la prova de tècnica.

En la categoria veterans A femení, Teresa Alari va pujar al punt més alt del podi en tècnica i circuit i va ser plata en velocitat. A Veterans A masculí, Manel Llenas va ser plata a tècnica i circuit.

Finalment a la classificació de circuit per relleus, tant amb la categoria juvenil com amb la absoluta, l’equip sabadellenc format per Àlex, Candela i Axel i Mireia, Òscar i Manel respectivament, van ocupar ambdós la segona posició.

La pròxima cita per aquests esportistes, serà la Copa catalana que es celebrarà a Vilanova i la Geltrú el proper 28 de novembre.