• Inscripcions activitats


 • « 05/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
Home / Què t’oferim?

Què t’oferim?

Forma part d’una comunitat de més de 2000 socis i sòcies que tenim en comú l’interès per l’excursionisme, la natura i les activitats cultural i de lleure.

Si ets de muntanya, fes-te soci de la UES

SECCIONS:

 • Comptem amb una vintena de seccions diferents, esportives, culturals i socials que organitzen activitats relacionades amb el nom que la identifica. Des de sortides culturals, d’alta muntanya, de marxa nòrdica esquí, seccions per als més joves (aventura, esplai La Ganyota…), seccions socials (famílies, veterans, foto…), entre moltes altres.
 • També comptem amb una escola de muntanya (cursos d’escalada, alpinisme, esquí de muntanya..), organitzem formació en altres àmbits (GPS, orientació, marxa nòrdica, fotografia…), a més d’activitats per a escoles (programa ciutat i escola), infants (extraescolars, casal d’estiu..), gent gran…
 •  A més, disposem de servei de biblioteca de muntanya, boulder per entrenament d’escaladors i servei de bar

I QUÈ MÉS?

Ser soci/sòcia de la UES implica alguns avantatges, com preus reduïts en les activitats que organitzem, descomptes en comerços i serveis associats, espai social de trobada, bar, biblioteca, boulder, tramitació de carnets federatius de les diferents federacions a les quals estem adherits.

ENTITAT D’UTILITAT PÚBLICA

l 22 de març de 2022 la UES va ser declarada entitat d’utilitat pública i per tant s’acull a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Règim Fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge.

Això significa que una part de les quotes de soci/a són aportacions a fons perdut (donacions) per contribuir a la finalitat i als objectius fundacionals de la UES, que queden recollits en els seus estatuts, i reflecteixen l’adhesió a l’entitat i la pertinença al projecte de la Unió Excursionista de Sabadell. I això implica que la teva quota de soci/a es pot desgravar a l’hora de fer la declaració de la renda. Consulta més informació

#somUES. T’uneixes?