• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / PROGRAMA XERRADES SEGON TRIMESTRE 2021

PROGRAMA XERRADES SEGON TRIMESTRE 2021

Hem obert la inscripció pel Programa de Xerrades obertes sobre APPs de meteorologia, orientació, muntanya i altres temes d’interès del segon trimestre del 2021.

La inscripció la podeu fer directament aquí.

Tot seguit podeu consultar el programa d’aquest segon trimestre, que esperem que trobeu interessant:

Adjuntem un petit resum de cada una de les xerrades:

  • Dimarts, 13 d’abril. Rescats a muntanya i la seva connexió amb els gps i els telèfons mòbils a càrrec d’Alfons Esterlich, sergent de la Unitat Tècnica del GRAE, grup de rescats a muntanya dels Bombers de la Generalitat.

    Coneixerem aspectes tant importants com: a on hem de trucar; dades que hem de donar; com actúen els GRAE; quina connexió tenen durant el rescat; com donar la posició de l’accidentat; en quins casos hem de trucar….etc

  • Dimarts, 20 d’abril. Com fer bones fotografíes amb el mòbil, part 1, a càrrec d’Àngel Colomer de la UES.

    Que podem fer amb un mòbil en l’ àmbit de la fotografia? Aspectes generals de fotografia i comparació de les càmeres dels mòbils amb les compactes/reflex.

  • Dimarts, 4 de maig. Utilització de gps, apps i mòbils en les expedicions a les grans muntanyes, a càrrec de Xavi Arias, gran alpinista i guia de muntanya que ha pujat a 7 cims de 8000 metres.

    Coneixerem la utilitat d’aquestes eines i aparells, tant pels tracks com per les previsions de la meteo i les comunicacions de la mà d’un dels millors alpinistes catalans actuals.

  • Dimarts, 18 de maig. 75 anys d’Editorial Alpina a càrrec de Josep Mª Musachs, director tècnic de l’editorial.

    Sabrem com l’editorial s’ha especialitzat fins arribar als mapes actuals, tant en format tradicional de paper com en digital -que utilitzem als nostres aparells gps i mòbils-, i la transformació de les seves guies excursionistes.

  • Dimarts, 1 de juny. Com fer bones fotografíes amb el mòbil, part 2, a càrrec d’Àngel Colomer de la UES.

    L’Àngel, expert fotògraf i muntanyenc, ens ampliarà el que ha explicat a la primera sessió per tal de millorar la nostra tècnica fotogràfica, ja sigui amb les màquines fotogràfiques o amb els mòbils per tal d’obtenir bons resultats.

  • Dimarts, 15 de maig. Mountain forecast, app especialitzada en meteo de muntanya a càrrec de Martí Puig de la UES.

    Tindrem ocasió de coneixer aquesta app que ve a complementar la del Meteoblue.

    I després:

    Comparació de diverses app i gps, a càrrec d’Àngel Artigas de la UES.

    Veurem com de diferent pot ser un recorregut depenent de l’aparell i/o l’app que portem. Resultats d’un treball comparatiu fet durant 1 any, que ens permetrà conèixer més el perqué serveix ja sigui una app o un gps.

No us ho perdeu!


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).