• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Xerrades APP de muntanya / 2 DE NOVEMBRE: EL DIA A DIA EN UN REFUGI DE MUNTANYA

2 DE NOVEMBRE: EL DIA A DIA EN UN REFUGI DE MUNTANYA

Els refugis de muntanya són edificis destinats a allotjar i protegir de les inclemències meteorològiques a alpinistes o excursionistes situats en zones de muntanya o en altres zones de difícil accés. Al Pirineu català hi ha un bon nombre de refugis repartits per tot el territori. Una gran part dels refugis guardats estan gestionats per la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya), que ofereix descomptes als seus socis. (Refugis – FEEC).

Per parlar del Dia a dia en un refugi de muntanya, comptem amb la participació de la Genni Archeti, guarda del refugi dels Estanys de la Pera, des de fa un bon grapat d’anys; una persona enamorada de la muntanya i del lloc; apassionada amb la feina de guarda que viu intensament. Ella es va passar el primer confinament al refugi. Ens explicarà com es el dia a dia en un refugi de muntanya, com es fa l’avituallament, com es preparen els menjars, com els hi arriben les reserves, etc. Ella va sortir a molts mitjans explicant el plat del confinament.

En la segona part de la xerrada, comptarem amb en Quim Pons, director de l’àrea de comunicació i Marqueting de la FEEC, que ens presentarà el nou projecte ENTREPYR, que ens permet, des de fa molt poc temps, fer les reserves de refugis dels dos costats del Pirineu i Andorra, sense necessitat d’entrar a les webs de cada refugi ni a les centrals de reserves de les rutes pirenaiques.

No us ho perdeu!


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).