• Inscripcions activitats


 • « 07/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
Home / Orientació / Entrenament Mas Rampinyo

Entrenament Mas Rampinyo

Fet l’entrenament nocturn del 3 de novembre obrim l’entrenament a tothom que el vulgui fer al llarg d’aquest mes i fins el proper 13 de desembre.

Us oferim tres circuïts:

 • CIRCUIT LLARG: 5850 metres, 28 fites mapa escala 1/6000
 • CIRCUIT CURT: 4070 metres, 18 fites mapa escala 1/6000
 • CIRCUIT INICIACIÓ: 1930 metres, 13 fites mapa escala 1/3000

Estrenem el mapa de Mar Rampinyo (Montcada i Reixac). Aquest mapa inclou una zona de parc (Parc de la Llacuna) i una zona no urbanitzada amb molts camins, camps de conreu, zones rústiques obertes amb restes d’un antic polvorí i dos torrents (Torrent de Can Duran i Torrent de la Dona Morta). Malgrat ser una zona de l’Àrea Metropolitana ofereix bones possibilitats per gaudir de l’esport de l’orientació. És aconsellable portar pantalons llargs i protegir-se les cames per la realització dels circuïts llarg i curt.

És important no trepitjar els camps llaurats.

El punt de sortida i arribada estarà al final del carrer de Can Duran de Montcada i Reixac, al mig de tres taules de tenis taula.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Hem posat cintes de la UES als punt de control però no podem garantir que es mantinguin al llarg de tot el mes.

Els no socis i els socis web hauran de pagar 2 €.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un cop feta la inscripció rebreu un correu amb l’enllaç als tres mapes i el codi per poder-lo realitzar amb l’app GPS Orienteering Run.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run amb la que controlarem l’entrenament. La podeu portar preparada des de casa.

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Per començar la cursa caldrà anar a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en el mapa.

En el triangle i amb l’app oberta i el codi alfanumèric introduït, heu de donar-li a START. Aleshores el mòbil pitarà i  ja podeu començar.

Un cop arribeu a la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. Si voleu sortir a la classificació cal que pugeu el vostre resultat. A la mateixa aplicació podreu consultar la vostra classificació i comparar-la amb tots els participants que l’hagin volgut compartir.

Més informació a orientacio@ues.cat

Tutorial GPS Orienteering Run