• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Fotografia / ‘fallo’ mensual

‘fallo’ mensual

Cada mes fem valoració o “fallo” de fotografies dels diferents temes mensuals. La participació és obert a tots els socis i sòcies.

Es poden portar  un màxim de dues fotografies degudament identificades al darrera amb el nom de la persona que les presenti fins a les 19 hores del mateix dia del ‘fallo’.

La mida de les fotografies és lliure dins d’una cartulina de 30×40

Cada participant pot ser present a la valoració i comentari de les fotografies per part del Jurat.

TEMÀTIQUES I DIES DE ‘FALLO’

MARÇ: PAISATGE DE NATURA, dia de valoració o “fallo” dimarts 2 d’abril de 2024

Fotografies de paisatge en la que no hi surtin persones i que camins i/o edificacions no siguin el principal de la imatge.

ABRIL: CONTRAPICAT,  dia de valoració o “fallo” dia 30 d’abril

Definició d’Angle contrapicat: És el contrari de l’angle picat. Té un angle oblic inferior, és a dir, per sota de l’altura dels ulls i lleugerament cap amunt. La càmera es localitza en un punt baix de manera que els elements de l’escena queden en una posició de superioritat i poder en referència a l’espectador, que es troba completament dominat i insegur davant de la figura que apareix en pantalla. És molt utilitzat en la fotografia arquitectònica i recurrent en el cinema a l’hora de representar, per exemple, el personatge dolent de la pel·lícula.

MAIG: HORA BLAVA, dia de valoració o “fallo” 28 de maig

Definició d’Hora blava : Es denomina així l’estona que va entre el moment de la posta de sol a l’horitzó i el moment en que ja no hi ha llum residual i comença la negra nit

 JUNY: LLIURE BLANC I NEGRE,  dia de valoració o “fallo” dia 25 de juny

Definició de Lliure Blanc i Negre : Tal com diu el seu nom, expressa l’essència d’aquest tipus d’imatge. La fotografia és acromàtica, no hi ha color. Els tons expressats van d’un blanc pur fins al negre absolut, passant per tota l’escala de grisos. És l’expressió més genuïna i pura de la forma a través de zones, llums i ombres amb tots els seus matisos o gradacions de grisos