• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / FESTA DE NADAL 2019 RESUM

FESTA DE NADAL 2019 RESUM

El dimarts 17 de desembre vàrem celebrar la Festa de Nadal i la presentació del Calendari de Sortides per l’any 2020. Aprofitant la proximitat de les festes de nadal i canvi d’any, un grup molt nombrós d’amants de la muntanya ens vàrem trobar per celebrar-ho.

Vam començar l’acte agraïnt a l’entitat el suport al soci, per tots el serveis que ofereix i per desenvolupar la formació. També un agraïment a la secretaria i a la coordinació de l’entitat. Finalment, un especial agraïment a tots els vocals per la gran feina que han fet en l’organització i realització de les sortides de la nostra secció.

Un altre tema de valoració va ser un estudi estadístic de les activitats desenvolupades durant el any 2019, ple de sortides de diferents característiques i dificultats. Muntanyes de dificultat baixa, moderada i alta, ferrades i col·laboracions en activitats de l’entitat -La Llanera, Cros dels esquiadors, Caminada de la llum, Sardanes de la Mola-, així com de compromís amb el país -la Flama de la Llengua i la Regeneració de la Flama del Canigou-. En el document següent podeu consultar les dades de l’estudi fet durant el curs. Valorem molt positivament el número de participants a les sortides de la secció, així com la mitjana de participació.

També vàrem informar d’una reunió de vocals on es va consensuar criteris per unificar i organitzar el desenvolupament de les sortides. Vàrem redactar un document que resumeix els criteris comuns per a totes les sortides i vocals. Podeu demanar-lo a la secció.

El plat fort de la festa va ser la presentació del Calendari de Sortides de l’any 2020. Concretament 24 sortides de diferent tipus i dificultat, un augment de participació de vocals i renovades il·lusions i ganes de passar-ho bé. També es va informar dels diversos mitjans per on fem la difusió de les activitats de la secció i vàrem demanar a tothom que hi estigui interessat que se subscrigui a la nostra pàgina web per estar puntualment informat de totes les activitats de la secció.

En l’enllaç següent podeu consultar el Calendari:

Acte seguit vàrem projectar un vídeo resum de les activitats del nostre company, amic i millor persona, Ramon Pineda, que durant molts any ha sigut el President de la secció, feina que ha fet amb la màxima dedicació i efectivitat, difícil de millorar. L’acte ha estat tot una sorpresa pel Ramon, amb la complicitat de tots els assistents. Un cop vist el vídeo, el company Ferran Marcos ha llegit una auca molt emotiva que ha escrit el també company Arcadi Buscà. El Ramon, tot emocionat, ha rebut còpia de l’auca, el reconeixement públic de la seva tasca al davant de la Secció de Muntanya i un diploma amb el nomenament de President Honorífic de la Secció de Muntanya. També se li ha fet lliurament d’un obsequi i se li ha recordat que el volem sempre, com fins ara, al nostre costat. Gràcies Ramon per tot!


A continuació va arribar el moment de passar el reportatge que resumeix les sortides de l’any 2019. Prop de 15 minuts per recordar les muntanyes, els paisatges i tots els companys amb els que hem compartit la nostra afició.

Podeu veure el reportage en el vídeo següent:

I com no pot ser d’altra manera, amb una copa de cava i degustant productes nadalencs us emplacem per a la primera sortida de Gener per retrobar-nos a les muntanyes.

En l’àlbum següent podeu veure unes quantes fotos de l’acte:

Festa de Nadal 2019

BONES FESTES DE NADAL I UN ANY NOU PLE DE SALUT I MUNTANYES!