Any nou, vida nova i… xocolata amb xurros!!!
La subsecció xocolatera de l’Espeleo Club hem iniciat aquest 2020 fent la primera sortida de l’any, el primer dia de l’any, a l’avenc de l’Esquerrà, el més profund del Garraf.
Baixant per la via Anna Maria Pallejà, hem acomplit la gesta de celebrar l’inici d’aquest 2020 realitzant la xocolatada a uns 200 metres de profunditat!!!
Dins de la subsecció estem contents perquè cada vegada som més i anem més avall.
A continuació unes imatges de la xocolatada:
![2020 - Xoco I 2020 - Xoco I](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-Xoco-I-500x281.jpg)
![2020 - Xoco III 2020 - Xoco III](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-Xoco-III-500x281.jpg)
![2020 - Xurros 2020 - Xurros](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-Xurros-500x281.jpg)
![](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-Mullant-els-Xurros.jpg)
I de com vam haver de cremar-ho després:
![2020 - Cremant els xurros 1 2020 - Cremant els xurros 1](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-Cremant-els-xurros-1-rotated-500x281.jpg)
![2020 - cremant els xurros 2 2020 - cremant els xurros 2](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-cremant-els-xurros-2-500x281.jpg)
Valoració final de la sortida:
![2020 - Cualificació de la sortida 2020 - Cualificació de la sortida](https://ues.cat/wp-content/uploads/2020/01/2020-Cualificació-de-la-sortida-500x281.jpg)
Espeleo Club Sabadell – Subsecció xocolatera