• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Espeleo Club / L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 35 medalles al I Campionat TPV Vilanova i la Geltrú

L’equip de TPV de l’ECS-CGLL aconsegueix 35 medalles al I Campionat TPV Vilanova i la Geltrú

 El passat diumenge 28 de novembre es va celebrar el I campionat TPV Vilanova i la Geltrú, dins de la Copa Catalunya 2021 de Tècniques de Progressió vertical. La competició es va portar a terme al pavelló d’Esports de la Collada-Sis Camins, amb la participació d’onze esportistes de l’Espeleo Club Sabadell/Club Gimnàs Llenas. L’excel·lent actuació els va permetre guanyar 35 medalles individuals.

La alevines Maria Pérez i Lluna Alari, van fer una excel·lent actuació. Maria va ser medalla d’or a la prova de velocitat al sense fí i a la de tècnica i va ser plata en circuit, mentre que Lluna va ser or en circuit i plata en velocitat i tècnica. En aleví masculí, Pol Roca va aconseguir la medalla d’or en aquestes tres especialitats.

En categoria infantil, Vera Ortiz va penjar-se també la medalla d’or a aquestes tres proves així com el juvenil Alex Andrés Angheluta.

En categoria juvenil, Candela Ortiz va aconseguir també la medalla d’or a aquestes tres proves.

En la categoria de Majors Masculí Òscar Zamora va pujar també al graó més alt del podi a les mateixes proves i a més va ser medalla de plata a la prova d’autosocors.

Mireia Flores en Majors femení, va fer un pòquer d’ors a les quatre proves, amb un sensacional temps de 1’33’’ a la prova d’autosocors.

Pel que fa la categoria Veterans A masculí, José Ortiz va aconseguir or a velocitat i plata a tècnica i circuit, mentre que Manel Llenas va ser or a tècnica i circuit i bronze a autosocors.

Finalment a la categoria Veterans A femení, Teresa Alari va aconseguir la medalla d’or a velocitat, tècnica i circuit.