• Inscripcions activitats


 • « 07/2024 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
Home / Orientació / Entrenament Cases Cal Garcia

Entrenament Cases Cal Garcia

Nou entrenament fins dilluns 17 de gener. Podeu aprofitar les festes que venen per fer un bon entrenament.

Us oferim tres circuïts i un duel:

 • CIRCUIT LLARG: 4130 metres, 21 fites mapa escala 1/5000
 • CIRCUIT CURT: 2720 metres, 17 fites mapa escala 1/5000
 • CIRCUIT INICIACIÓ: 2010 metres, 13 fites mapa escala 1/2500

¿En què consisteix el duel? Sobre un circuït de 2180 metres i 18 fites amb dues papallones, surten dos corredors al mateix temps a veure qui guanya. Fan les mateixes fites, però en un ordre diferent. Us atreviu? Amb qui voleu fer aquest duel?

Hi ha una fita al costat d’un pessebre. La trobareu?

El mapa és el del barri de Nostra Llar de Sabadell, conegut popularment com les cases de Cal Garcia. A més de la part urbana, inclou una part de bosc del Riu Ripoll al voltant de la zona esportiva de les Pistes d’Atletisme Josep Molins. Per aquesta zona millor portar les cames protegides. La vegetació ha crescut força des de la darrera revisió del mapa,  El Circuit d’Iniciació no inclou la zona del riu i es desenvolupa tota per carrers amb molt poc trànsit.

El punt de sortida i arribada està al passeig de Bejar, cantonada carrer de Roubaix de Sabadell.

La participació serà gratuïta pels socis de la UES.

Els punts de controls estaran senyalitzats amb cintes de la UES amb el número de control corresponent. No podem garantir que les cintes siguin a lloc al llarg de tot el mes.

Preu pels no socis i els socis web: 2 €.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un cop feta la inscripció rebreu un correu amb l’enllaç als mapes i el codi per poder-lo realitzar amb l’app GPS Orienteering Run.

FUNCIONAMENT:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run amb la que controlarem l’entrenament. La podeu portar preparada des de casa.

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Per començar la cursa caldrà anar a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en el mapa.

En el triangle i amb l’app oberta i el codi alfanumèric introduït, heu de donar-li a START. Aleshores el mòbil pitarà i  ja podeu començar.

Un cop arribeu a la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. Si voleu sortir a la classificació cal que pugeu el vostre resultat. A la mateixa aplicació podreu consultar la vostra classificació i comparar-la amb tots els participants que l’hagin volgut compartir.

Més informació a orientacio@ues