• Inscripcions activitats


  • « 05/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
Home / Esportives / Primera competició estatal d’Ivet Clusa

Primera competició estatal d’Ivet Clusa

Ivet Clusa, sòcia, Ganyotaire i esportista de la Unió Excursionista de Sabadell, va començar a escalar al petit rocòdrom amb l’extraescolar de la UES amb 6 anys i després amb 10 anys va entrar a l’equip de competició la Panxa del Bou – UES. Des de fa un parell d’anys, amb l’equip ha participat en les proves de Copa i Campionat de Catalunya tant de bloc com de dificultat, aconseguint alguns podis, proclamant-se Campiona de Catalunya Sub12 de dificultat i gaudint molt de l’experiència.

Aquest any 2024 ha estat seleccionada pel Centre Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC-FEEC) i disputarà les proves de la Copa i Campionat d’Espanya d’escaldada de Bloc i Dificultat. Serà el primer cop que participi a una competició estatal representant la Federació Catalana amb molt orgull.

El cap de setmana del 13-14 d’abril es va disputar la 1a prova de Copa d’Espanya d’Escalada de Bloc al Bosque de Acero de Cuenca.

Pel gran volum de nenes participants a la categoria Sub14, es van fer dos torns de classificatòris. Tot i tocar-li la primera ronda a les 8 del matí, amb la rosada encara present i aguantant el fred que feia, va aguantar prou bé el nervis. Van ser unes rondes on es va comprovar l’alt grau de dificultat dels blocs pels pocs TOP’s que es van veure. Dels 5 blocs que tenien per fer, la Ivet va aconseguir completar-ne un al primer intent i això li va donar la 15a posició de 32..

Ara encara més ha vist l’altíssim nivell que hi ha i està molt motivada, entrenant més fort que mai amb els entrenadors i l’equip de la PXB-UES, de cara a millorar els resultats en les següents proves. El mes de Juny serà intens doncs tindrà lloc el Campionat de Catalunya de Dificultat a Blanes, també el Campionat d’Espanya de dificultat a Madrid i la segona prova de Copa d’Espanya de Bloc també a Madrid.

Ha estat una experiència que no oblidarà i un inici del que sembla que serà una gran aventura.

*Fotografia de JaviPec