• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / RESUM SORTIDA DELS ECOS DE MONTSERRAT

RESUM SORTIDA DELS ECOS DE MONTSERRAT

Sortida molt interessant per la zona del Ecos, cims de l’Albarda Castellana i la Miranda de Sant Jeroni.

Un grup potent de 19 participants hem fet una excursió molt completa. Primer per la Canal del Miracle, de camí cap el Montgròs, tot passant per la Vella, El Cilindre i la Roca Plana dels Llamps per arribar al Cim del Montgròs.

Des d’aquest cim tant impressionant, amb les seves vistes panoràmiques cap a les regions d’Agulles, Frares Encantats, Els Ecos, Cim de la Miranda de Sant Jeroni, Flautats, Gorros i tota la vessant sud de la muntanya de Montserrat. Tot seguit toca baixar al torrent del Migdia per trobar el trencall que hi ha en la pujada de la canal, indicat amb un cartell de fusta a la paret. Per aquest camí, que va vorejant les muntanyes i arriba al coll, a la base del Camell, hi ha una pujada forta fins el coll de les Pinasses, per tombar a la dreta i anar cap a l’Albarda Castellana. Un cop visitat el cim, retornem al coll i, ara sí, anem a trobar el camí al costat de l’antic restaurant i el Mirador de Jacint Verdaguer, fins arribar al cim de la Miranda de Sant Jeroni.

Per la tornada tenim dues opcions, la primera consisteix a retornar fins el Torrent del Migdia i baixar per la Canal de la Font de la Llum. La segona opció és baixar per la Canal de Sant Jeroni. Decidim fer aquesta segona proposta: canal de Sant Jeroni fins el camí de l’arrel i tornar pel GR-172.

Sortida amb vent i boires, però molt interessant i amb molt d’interès.

Montserrat té un encant especial!

Podeu clicar sobre la foto per descarregar el track de la ruta:

Podeu clicar sobre la imatge per veure un àlbum de fotos de la sortida:

ECOS DE MONTSERRAT