• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / Resum xerrada App UES i App Rodal SBD

Resum xerrada App UES i App Rodal SBD

Per acabar el cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al 2n trimestre de 2022, vam comptar amb la col·laboració de la Elisenda Campí, gerent de la UES, que ens va presentar la nova app de la UES, i en Joan Alay, de l’empresa que ha desenvolupat l’app Rodal de Sabadell, i en Francesc Macià, de la secció de Natura, que ens van presentar l’App Rodal de Sabadell.

En aquesta xerrada hi va haver una audiència màxima de 28 connexions que van seguir les explicacions de la Elisenda Campí, del Joan Alay i del Francesc Macià. Us recomanem que mireu el vídeo de la xerrada que trobareu al final de la pàgina i que estarà disponible al canal de YouTube de la UES els propers 15 dies.

Tot seguit farem un petit resum de les xerrades:

  1. La xerrada ha començat amb una presentació d’en Josep M. Manyosa, president de l’entitat, que ha remarcat l’esforç que ha fet l’entitat aquests darrers anys per completar la digitalització dels processos de gestió i facilitar a tots els socis eines per accedir als serveis de la UES. Aquestes dues apps completen aquest procés de digitalització.
  2. L’Elisenda Camì, gerent de l’entitat, ha presentat l’app UES que, de moment, només està disponible per a dispositius Android. Properament també estarà disponible per a dispositius iOS.
  3. L’Elisenda ha explicat les seves característiques principals que trobareu resumides en el gràfic següent:
  4. A continuació ha explicat com funciona l’aplicació, com es fa el procés de registre i com s’accedeix a tots els serveis. També ha fet una demostració de les seves funcionalitats que podeu veure en el vídedo de YouTube.
  5. A continuació el Francesc Macià, de la secció de Natura, ha presentat l’App Rodal de Sabadell desenvolupada per l’empresa Cromlec. Ha recordat que la secció de Natura ja ha desenvolupat una pàgina web que conté més de 500 elements del Rodal: Descobreix el Rodal de Sabadell. L’app que ara es presenta és una eina més per apropar el Rodal a tots els ciutadans de Sabadell i a tots els visitants.
  6. A continuació, en Joan Alay, representant de l’empresa Cromlec i bon coneixedor del Rodal, ha presentat l’app. Ha explicat les seves característiques i ha fet una demostració de com podem utilitzar-la quan ens movem prop d’un dels elements del Rodal. Aquesta App no està acabada i s’anirà desenvolupant en noves versions per oferir més serveis com poden ser els de seguir un itinerari.
  7. Finalment, ens han animat a baixar les dues apps per a tots els que disposen d’un dispositiu Android (properament també per a dispositius iOS) i a comunicar qualsevol errada o problema que pugui sorgir en la seva utilització.

En l’enllaç següent podeu seguir tota la xerrada al canal de la UES a YouTube: