• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / Tres mil NonStop

Tres mil NonStop

En la segona presentació del cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al primer trimestre del 2022, comptarem amb la participació de l’Ona Castellsagué que va assolir el repte de coronar els 11 tres mil de Catalunya, sense parar i connectant-los amb bicicleta. Un total de 185 km i +8908 m de desnivell positiu acumulat.

L’Ona Castellsagué, és sòcia de la Unió Excursionista de Vic, graduada en CAFE i Màster d’EF, guia de mitja muntanya, professora de la UVic, coordinadora Escola Esportiva de l’entitat i entrenadora del grup de curses de l’entitat Lluna Plena. També exerceix com a bombera a l’Ajuntament de Barcelona.

La mateixa Ona explica la seva experiència: “Des de ben petita que l’esport ha estat un gran pilar a la meva vida, una motivació present ja des dels 5 anys i que encara avui en dia m’acompanya amb més força que mai encarant-se cada vegada més cap a les activitats al medi natural. Així que la meva trajectòria acadèmica, laboral i personal ve molt marcada per l’activitat física i els valors que transmet. Després de mesos de confinament i amb l’aturada de tota activitat, també de competicions esportives, em demanava més que mai tenir reptes on poder fixar objectius. És aquí quan neix la idea de fer tots els 3000 de Catalunya sense parar i connectant-los amb bicicleta, dues disciplines esportives que m’apassionen. Perquè lo inquietant dels reptes és que no saps del cert si els podràs assolir i al ser un repte personal i innovador, planificar-lo a consciència i amb certa estratègia era tant o més important que fer-lo.

Amb la incondicional ajuda i suport d’en Xevi Valls i en Pol Castellsagué vaig aconseguir coronar els 11 cims connectats amb bicicleta, un total de 185km, 8.908m+ amb 32h 21′.

El que és bonic dels projectes personals és que tot està sota la teva determinació, no hi ha res fet, ni organitzat; per això cal ser molt rigorós amb les decisions que es prenen. I tenir clar que sense el suport humà, la coordinació i el treball en equip aquest projecte no hagués estat possible, perquè sols som incapaços d’abarcar la immensitat del que fem. 

Espero que projectes com aquest serveixin per il·lusionar i motivar a esportistes a seguir entrenant encara que no hi hagi curses ni competicions, a crear nous projectes engrescadors; que al final el que és important és gaudir de les hores que passem cada dia fent activitat física, muntanya i esport i trobar plaer en l’esforç, la constància i l’autosuperació!

No us ho perdeu!


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).