• Inscripcions activitats


 • « 09/2023 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  1
Home / BTT

BTT

nov. 25
des. 13
gen. 17

Hola Companys i Companyes!

La Secció de bicicletes de muntanya de la Unió Excursionista de Sabadell va ser creada per practicar aquesta nova modalitat d’excursionisme. Tenim ganes de compartir amb tothom les nostres petites i grans aventures per conèixer i fer país tot practicant un esport.

Proposem sortides de poca dificultat i d’altres de més, i sempre procurem indicar el quilometratge i el desnivell de forma exacta per fer possible que cadascú pugui triar a quines sortides pot venir segons el seu nivell de preparació física i sense tenir ensurts!

Gairebé tots els itineraris ja han estat preparats per una persona responsable concreta, i tot i que la majoria de sortides es realitzen amb bicicleta de muntanya, en d’altres és perfectament possible utilitzar bicicles híbrides.

Consulteu-ho!

Ens trobem al local social cada dijous, hi hagi o no sortida,cap a 2/4 de 9 del vespre. Qui no hi pugui assistir, sigui perquè visqui lluny de Sabadell o per qualsevol altre motiu, és convenient que truqui al telèfon d’informació els dimarts o dimecres abans del dia de la sortida a la qual es vulgui participar. També ens podeu enviar un correu a btt@ues.cat

 • Les excursions són obertes al públic en general.
 • Per tal de respectar les persones que són puntuals, la previsió és marxar del punt de trobada al cap de 10 minuts, ja sigui per iniciar la marxa o bé per anar a esmorzar, depenent de cada sortida.
 • És imprescindible portar casc, la bicicleta en perfecte estat de funcionament i una assegurança.
 • Qualsevol persona participant a les excursions podrà proposar o organitzar altres sortides que siguin del seu gust i l’organització veurà sempre de bon grat la capacitat engrescadora dels qui així ho faci.
 • Ni la secció de bicicletes, ni el responsable de la sortida no és faran responsables de qualsevol accident que es pugui produir durant la sortida.
 • No es permet la participació als menors de 18 anys a no ser que vagin acompanyats de pare, mare o tutor responsable, ni és convenient que vinguin menors de 10 anys.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió i el d’exclusió de la participació a més sortides a aquelles persones que no observin un caràcter respectuós amb l’entorn, embrutin, malmetin la natura o mostrin falta de companyonia amb les altres persones participants.
 • L’organització podrà alterar o modificar qualsevol aspecte relacionat amb el programa de sortides. Qualsevol imprevist serà resolt per les persones responsables de la sortida, la secció de bicicletes o la Junta Directiva de la UES segons correspongui.

Hi tornem! Ja tenim llest el programa de sortides d’aquest proper curs. Us animeu a descobrir Catalunya en bici?

/ BTT

Hi tornem! Ja tenim llest el programa de sortides d’aquest proper curs.

Recuperem alguna sortida que no vam poder realitzar en el curs passat, i com a novetat, aquest curs en programem alguna entre setmana.

Us animeu a descobrir Catalunya en bici?

/ BTT

Ja tenim preparat el programa de sortides d’aquest curs!

Us animeu a descobrir Catalunya en bici?

/ BTT