• « 07/2021 » loading...
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  28
  29
  30
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
Home / BTT

BTT

No hi ha activitats programades en aquest moment.

Hola Companys i Companyes!

La Secció de bicicletes de muntanya de la Unió Excursionista de Sabadell va ser creada per practicar aquesta nova modalitat d’excursionisme. Tenim ganes de compartir amb tothom les nostres petites i grans aventures per conèixer i fer país tot practicant un esport.

Proposem sortides de poca dificultat i d’altres de més, i sempre procurem indicar el quilometratge i el desnivell de forma exacta per fer possible que cadascú pugui triar a quines sortides pot venir segons el seu nivell de preparació física i sense tenir ensurts!

Gairebé tots els itineraris ja han estat preparats per una persona responsable concreta, i tot i que la majoria de sortides es realitzen amb bicicleta de muntanya, en d’altres és perfectament possible utilitzar bicicles híbrides.

Consulteu-ho!

Ens trobem al local social cada dijous, hi hagi o no sortida,cap a 2/4 de 9 del vespre. Qui no hi pugui assistir, sigui perquè visqui lluny de Sabadell o per qualsevol altre motiu, és convenient que truqui al telèfon d’informació els dimarts o dimecres abans del dia de la sortida a la qual es vulgui participar. També ens podeu enviar un correu a btt@ues.cat

 • Les excursions són obertes al públic en general.
 • Per tal de respectar les persones que són puntuals, la previsió és marxar del punt de trobada al cap de 10 minuts, ja sigui per iniciar la marxa o bé per anar a esmorzar, depenent de cada sortida.
 • És imprescindible portar casc, la bicicleta en perfecte estat de funcionament i una assegurança.
 • Qualsevol persona participant a les excursions podrà proposar o organitzar altres sortides que siguin del seu gust i l’organització veurà sempre de bon grat la capacitat engrescadora dels qui així ho faci.
 • Ni la secció de bicicletes, ni el responsable de la sortida no és faran responsables de qualsevol accident que es pugui produir durant la sortida.
 • No es permet la participació als menors de 18 anys a no ser que vagin acompanyats de pare, mare o tutor responsable, ni és convenient que vinguin menors de 10 anys.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió i el d’exclusió de la participació a més sortides a aquelles persones que no observin un caràcter respectuós amb l’entorn, embrutin, malmetin la natura o mostrin falta de companyonia amb les altres persones participants.
 • L’organització podrà alterar o modificar qualsevol aspecte relacionat amb el programa de sortides. Qualsevol imprevist serà resolt per les persones responsables de la sortida, la secció de bicicletes o la Junta Directiva de la UES segons correspongui.

Hi tornem! Ja tenim llest el programa de sortides d’aquest proper curs.

Recuperem alguna sortida que no vam poder realitzar en el curs passat, i com a novetat, aquest curs en programem alguna entre setmana.

Us animeu a descobrir Catalunya en bici?

/ BTT

Ja tenim preparat el programa de sortides d’aquest curs!

Us animeu a descobrir Catalunya en bici?

/ BTT