• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Orientació / Entrenament a Castellarnau

Entrenament a Castellarnau

Obrim un nou entrenament. En aquesta ocasió és a Castellarnau.

I de nou estrenem mapa a la zona Nord de Sabadell acabat de sortir del forn. Castellarnau és el que podem dir una urbanització de Sabadell que ha crescut amb el temps al voltant de la masia de Castellarnau (segle XIII) també coneguda com Torre Berardo. El mapa inclou tota la urbanització, però també les parts no urbanitzades que estan creuades per moltes petites rieres i molts camins i corriols. Malgrat estar al costat d’una zona urbana permet uns traçats força interessants. És aconsellable portar pantalons llargs ja que el bosc és força brut.

Els noms dels carrers de Castellarnau tenen la particularitat de tenir noms de personatges que han destacat per la lluita per la pau i les desigualtats.

Tots els circuits passaran per aquest monòlit on es pot llegir la següent inscripció: “Cada guerra és el germen de la següent. Només el desarmament, la reconciliació i la no discriminació dels altres aturarà les guerres. Bertha Von Suttner. Praga 1843, Viena 1914

Mapa a escala 1/7500 i tres circuïts per escollir:

  • CIRCUIT LLARG:  6270 metres i 27 fites
  • CIRCUIT CURT:  4310 metres i 18 fites
  • CIRCUIT INICIACIÓ: 2510 metres i 10 fites

El punt de sortida està al creuament entre el carrer de les Mares de Maig i l’avinguda de la Pau, gairebé davant del restaurant Castellarnau.

Els punts de control estaran senyalitzats amb cintes de la UES amb el número de control. No podem garantir que es mantinguin al seu lloc al llarg de tot el mes.

Preu pels no socis i els soci@web: 2 €.

La participació és gratuïta pels socis de la UES.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Inscripcions obertes fins el mateix divendres 6 de maig.

Utilitzarem l’app GPS Orienteering Run.

En els mapes estarà imprès el codi alfanumèric que permet utilitzar aquesta aplicació.

FUNCIONAMENT GPS ORIENTEERING RUN:

Per poder fer l’entrenament cal tenir baixada al mòbil l’app gratuïta GPS Orienteering Run amb la que controlarem l’entrenament. La podeu portar preparada des de casa.

Entreu a l’aplicació i poseu el vostre nom.

Cal entrar al menú de l’aplicació (tres puntets a la part de dalt dreta de la pantalla) i introduir els següents ajustaments:

– Interval de registre: 1 segon

– Distància de picar: 5 metres

– Inhabilitar inici automàtic.

A la resta de camps hi podeu posar el que vulgueu.

Per començar la cursa caldrà anar a la pantalla principal i apreteu la rodoneta verda amb un signe+ a baix a la dreta per descarregar la cursa. Un demanarà un codi alfanumèric de 8 dígits. Aquest codi està en el mapa.

En el triangle i amb l’app oberta i el codi alfanumèric introduït, heu de donar-li a START. Aleshores el mòbil pitarà i  ja podeu començar.

Un cop arribeu a la fita el mòbil us sonarà. Si no voleu esperar podeu activar-ho manualment.

A la doble rodona cal tancar la vostra cursa indicant que ja heu arribat. Si voleu sortir a la classificació cal que pugeu el vostre resultat. A la mateixa aplicació podreu consultar la vostra classificació i comparar-la amb tots els participants que l’hagin volgut compartir.

Més informació a orientacio@ues