• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / 10/7 RESUM DE LA SORTIDA VIES FERRADES A VALLCEBRE

10/7 RESUM DE LA SORTIDA VIES FERRADES A VALLCEBRE

L’Espai Actiu Vallcebre és un lloc ideal per gaudir d’activitats d’aventura en un entorn natural privilegiat. Al municipi de Vallcebre, a l’alt Berguedà, envoltat per la Serra d’Ensija, els Cingles de Vallcebre, el Massís del Pedraforca, el parc natural del Cadí-Moixeró, i uns paisatges espectaculars, podràs gaudir de les nostres instal.lacions de descens de barrancs, vies ferrades, escalada, camins equipats, i altres activitats per a tots els públics.

Espai Actiu Vallcebre – Turisme Actiu

Via ferradada de la Canalassa.

Una via ferrada pensada pels més petits de la família i per aquelles persones que volen iniciar-se en aquest món vertical. Un itinerari poc exigent, on podrem fer el primer tastet, on és possible combinar l’activitat amb la seva germana gran, la via ferrada de les Roques de l’Empalomar.

Via Ferrada Roques de l’Empalomar

Situada al costat del poble de Vallcebre, en el Berguedà, podem gaudir d’aquesta espectacular via ferrada d’iniciació, on la seva verticalitat ens farà experimentar la sensació d’una gran escalada en un entorn immillorable.

Camí de l’Àrtic

Un itinerari especial, no recomanat per a persones amb vertígen i sense unes mínimes condicions físiques. El primer tram és compartit amb la Volta al Grauet, és a dir, pujarem pel Camí dels Camps del Tabac, amb magnífiques vistes al nord de la serra del Cadí i Moixeró. Al Coll de la Canalassa prendrem el Camí de l’Oriola fins arribar a l’inici del Camí Aeri de l’Artic. Haurem de grimpar per una paret amb l’ajut d’unes cadenes. A partir d’aquí seguirem per la cresta dels cingles del Conangle i per sota de les Agulles de l’Artic, amb trams aeris i punts on haurem de grimpar ajudats de graons metàl.lics. Durant els 1,6 km del Camí Aeri de l’Artic tindrem vistes espectaculars dels jaciments paleontològics de la zona, de la Serra d’Ensija, i del bosc del Boixader de Vallcebre. Arribats al coll de Fumanya, podem fer una escapada per visitar els jaciments, i reprendre el corriol ombrívol que baixa per la Baga del Taió i ens tornarà al pàrquing.

Podeu clicar sobre la foto per veure un resum de fotos de la sortida.

VIES FERRADES A VALLCEBRE

Podeu clicar sobre l’imatge per veure el track de la ruta.