• Inscripcions activitats


  • « 07/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
Home / Muntanya / 21/3 RESUM SORTIDA VOLTA A SANT LLORENÇ DEL MUNT

21/3 RESUM SORTIDA VOLTA A SANT LLORENÇ DEL MUNT

Avui hem gaudit d’una sortida molt completa pel massís de Sant Llorenç del Munt. Feia molt de temps que teniem ganes de fer una sortida grupal, tot i els protocols que tenim degut a la pandèmia que estem patint. Feia temps que no ens trobaven i ha estat un plaer.

Des de la sortida, a l’aparcament habilitat a prop de Can Robert, ens hem dirigit cap a la masia de Can Garrigosa, on estan fent moltes reformes i habilitant per a l’atenció d’animals i el conreu dels camps. Després de continuar la pista en direcció a la masia de Can Pèlags, en un revolt, trobem un camí que s’enfila força dret cap a la Roca Petanta i el Morralet de la Mare de Déu. Visitem les coves de Ses Corts i, per una canal, pugem a la part superior des d’on tenim unes vistes panoràmiques tan de la plana com de les masies i la muntanya.

Després d’un bon esmorzar toca anar cap el Coll del Morral del Drac per baixar a continuació per la canal de Santa Agnès fins l’ermita del mateix nom. Visitem tan l’exterior com les runes i restes de l’Ermita de Santa Agnès, i el sistema de recaptació d’aigues pluvials.

Ara toca baixar una mica més per trobar el camí de la Senyora i dirigir-nos fins un punt per pujar a la Balma de la Pinassa. Desfem el camí i anem a buscar el camí de la Font Solèia per on arribarem al coll entre la roca de la Panxa Contenta i el Vano. Superada la grimpada arribarrem a la Font de l’Om. Ara ja sols resta pujar per la canal i el roquissar fins el cim de la Mola, que avui està plena d’excursionistes. Una breu aturada per picar una mica i reprenem la baixada pel Cingle dels Cavalls fins el Bolet i, per la drecera, fins a Can Robert que és el punt de sortida.

Clicant sobre les imatges podeu veure un resum de fotos de la sortida.

Fotos de l’Enric Malvesí:

VOLTA A SANT LLORENÇ DEL MUNT

Fotos del Salvador Berdajín:

Clicant sobre l’imatge podeu veure el track de la ruta.