• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Notícies / 23 DE MARÇ: GEOCERCA, LA CERCA DEL TRESOR

23 DE MARÇ: GEOCERCA, LA CERCA DEL TRESOR

Us convidem a la darrera xerrada d’aquest trimestre del cicle de Xerrades obertes sobre APPs de meteorologia, orientació, muntanya i altres temes informàtics:

La geocerca (o geocaching) és un joc a l’aire lliure de cerca de tresors al món real amb l’ajuda de dispositius GPS. Els participants han d’anar a unes coordenades específiques i, un cop al lloc, intentar trobar-hi el geoamagatall (contenidor) amagat per altres jugadors. Es pot jugar tant a la ciutat com en plena natura. Les coordenades geodèsiques dels amagatalls són publicades al lloc web (Viquipèdia).

En aquesta xerrada repassarem les eines més habituals per participar i gaudir de la Geocerca:

  1. La web Geocaching.com és el repositori d’amagatalls (geocaches) més estesa. Repassarem els serveis que ofereix i com gestionar les nostres geocerques.
  2. Per cercar geoamagatalls sobre el terreny podem utilitzar l’App de Geocaching, disponible tant a l’App Store com al Google Play. Repassarem també les principals característiques d’aquesta App.
  3. Finalment, i per salvar les limitacions de l’App de Geocaching, també veurem l’App c:geo disponible només a Google Play.

Us adjuntem un document per ajudar-vos en el procés d’inscripció a la web de Geocaching i en la configuració inicial de les dues Apps:

Geo

Per descarregar el document premeu aquí.


Per a noves inscripcions contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat). Tots els inscrits reberan l’enllaç d’accés a la plataforma ZOOM el dia anterior a la data de la xerrada.