• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Muntanya / 23, 24/01 EL REPTE DEL PUIG DE LA CREU

23, 24/01 EL REPTE DEL PUIG DE LA CREU

Sortida de la secció de Muntanya per a socis de la UES, familiars i amics.

Proposem una sortida lliure en la que tothom té com objectiu arribar dalt del cim del Puig de la Creu i visitar la seva ermita que es veu des de Sabadell sobre Castellar del Vallès. Ara és el moment d’anar-hi i gaudir d’una bona sortida.

Recordeu que els protocols de seguretat per la pandèmia del COVID ens obliguen a sortir del municipi només per fer esport individual, fent ús de la mascareta en el llocs compartits i mantenint les distàncies de seguretat.

No hi ha hora ni punt de sortida per fer aquest recorregut. Amb la inscripció per internet rebreu un e-mail amb diverses propostes de recorregut poc conegudes, i amb sortida des de diferents punts de Sabadell. Podreu descarregar els tracks i visualitzar el mapa, podreu intercalar trams dels diferents itineraris. Naturalment, també podeu sortir d’altres punts dels municipis limítrofs amb Castellar del Vallès: Sabadell, Terrassa, Matadepera, Sentmenat o Sant Llorenç Savall. Podeu fer l’activitat en qualsevol esport individual: caminant, corrent, en bicicleta,…

L’objectiu és arribar al cim i deixar-ne constància amb una fotografia (selfie) que ens haureu de fer arribar per WhatsApp o per mail (muntanya@ues.cat). Dilluns ho farem públic en el resum de la sortida.

Recomanem dur calçat còmode, aigua i tenir un bon estat físic perquè el recorregut és d’una distància considerable i cal pensar en la tornada. Cal fer una previsió de temps suficient per la qual cosa recomanem començar de bon matí.

  • Data: 23 i 24 de gener
  • Inscripcions: a partir del dilluns 18 de gener, a Inscripcions activitats.
  • Preu de la inscripció: socis gratuït, no socis i socis web, 2€.

Us hi esperem a totes i tots!