• Inscripcions activitats


  • « 04/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
Home / Xerrades APP de muntanya / App TwoNav, un GPS de muntanya al teu mòbil

App TwoNav, un GPS de muntanya al teu mòbil

Continuant amb el cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al primer trimestre del 2022, comptem amb la participació del Manuel Barcia que ens oferirà la xerrada que porta per títol App TwoNav, un GPS de muntanya al teu mòbil.

TwoNav és una aplicació de mapa i navegació per a Android i iOS. Ideal per explorar el teu entorn amb els millors mapes, recórrer les rutes més espectaculars, millorar el teu rendiment i, sobretot, practicar les teves activitats a l’aire lliure amb total seguretat. Porta les teves sortides a un nivell superior.

Al llarg de quasi dos anys de xerrades hem pogut descobrir diverses aplicacions de mapes i navegació per a dispositius mòbils: OsmAnd, OruxMaps, Wikiloc, Sports Tracker,… Totes tenen avantatges i inconvenients. Algunes només funcionen per a dispositius Android o iOS, altres suporten pocs llenguatges, o són difícils de configurar, o tenen limitacions en la planificació de rutes.

TwoNav va néixer com aplicació de GPS de muntanya. En aquest moments, i des de la versió 4.0, s’ha convertit en una aplicació per a mòbils i GPS fàcil de fer servir. A més, la gran diversitat de mapes disponibles a la seva web i en especial els mapes excursionistes d’editorials com Alpina, Piolet, Sua o Tossal… converteixen a TwoNav en una de les aplicacions més adient per activitats de muntanya.

Entre les seves característiques més importants, podem destacar:

  • Compatibilitat amb Android i iOS.
  • Menús fàcils i intuïtius.
  • Suport per a diversos idiomes, inclòs el català.
  • Versions gratuïtes i de pagament.
  • Planificació de rutes a la pròpia aplicació.
  • Mapes online i offline.
  • Disponibles els mapes excursionistes d’editorials com Alpina, Piolet, Sua o Tossal…

Començar a utilitzar-la és una tasca fàcil i senzilla cosa que fa que el temps d’aprenentatge sigui curt i eficient. Per aquest motiu hem plantejat aquesta xerrada com un taller d’aprenentatge de TwoNav per tal de fer més segures les teves sortides a la muntanya. En aquesta xerrada veurem, principalment com:

  1. Fer una configuració bàsica: instal·lació, posada en marxa, selecció del llenguatge, selecció del perfil.
  2. Obtenir mapes.
  3. Diferencies entre “Activitat” i “Ruta”.
  4. Afegir traces i punts d’interès.
  5. Registrar traces.
  6. Navegar per una ruta.
  7. Planificar rutes.

Encara que hi ha moltes i molt bones aplicacions de navegació per a mòbils, creiem que TwoNav pot ser una alternativa més a tenir en compte en les nostres sortides a la muntanya.

No us ho perdeu!


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).