• Inscripcions activitats


  • « 05/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    29
    30
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
Home / Notícies / Aventures de proximitat

Aventures de proximitat

Seguint amb el cicle de Xerrades obertes sobre temes de muntanya i tecnologies aplicables a la muntanya (Mountain Open Talks), corresponent al segon trimestre del 2024, oferim la sessió que porta per títol Aventures de proximitat, presentada per en Marc Solé Puig, consultor d’experiència d’usuari en una empresa tecnològica i membre del grup Engarrista.

Tal com es defineixes ells, Engarrista és un espai web amb el qual volem compartir la nostra passió per la muntanya i l’entorn natural. Ens agrada viatjar, conèixer i descobrir. Estimem la nostra terra, Catalunya. Creiem que tenim un país magnífic, i ens agrada conèixer-lo en profunditat, assaborint els diferents racons. Som del Berguedà, una comarca amb paratges excepcionals per a la pràctica d’activitats al medi natural. Però també ens agrada descobrir altres països, altres paisatges i altres cultures, i quan podem viatgem, ja sigui una escapada de cap de setmana o unes vacances d’estiu.

Mapa d’activitats d’Engarrista

En Marc és membre i fundador del grup que, entre els afeccionats a la muntanya, és un punt de referència obligada per a tots els que practiquem l’excursionisme. En aquesta xerrada, en Marc ens explicarà la seva experiència i algunes de les aventures que han protagonitzat. En les seves paraules, vivim en un país privilegiat on a poca distància podem gaudir de paisatges ben variats que ens permeten practicar tota mena d’activitats. Més enllà de les muntanyes i els indrets més coneguts, podem experimentar i viure sensacions ben emocionants, ja sigui caminant, en bicicleta, sobre esquís, escalant, o fins i tot sota terra.


Per rebre puntual informació, subscriviu-vos a l’inici de la pàgina. Per a inscripcions fora de plaç contacteu amb la secretaria de la UES, per telefon (93 725 87 12) o per e-mail (info@ues.cat).