• Inscripcions activitats


  • « 07/2024 » loading...
    Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3
    4
Home / Marxa Nòrdica / Caminada de la Llum: 20 de juliol

Caminada de la Llum: 20 de juliol

El 20 de juliol organitzem la Caminada de la Llum, una caminada nocturna solidària a benefici de la Fundació Vicente Ferrer que tindrà lloc pel nostre Rodal, amb sortida i arribada des de la Plaça de la Sardana

La Caminada de la Llum va néixer l’any passat a proposta de la Fundació Vicente Ferrer a Tarragona que buscava fer una activitat per recaptar fons per millorar les condicions de vida de les comunitats més desfavorides de la Índia. Amb la implicació del Club Excursionista Alliberadrenalina de Tarragona, al juliol de 2018 van organitzar la primera edició de la Caminada de la Llum amb un gran èxit de participació.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, els representants de la Fundació Vicente Ferrer proposen fer extensiva aquesta caminada a altes ciutats i el C.E. Alliberadrenalina accepta col·laborar-hi amb la gestió, organització i coordinació de les diferents Caminades de la Llum. Enguany, Alliberadrenalina compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Lleida (CEL), el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG), la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), que seran les entitats encarregades d’organitzar les caminades en les seves respectives ciutats.

Tots els beneficis de les cinc caminades es destinaran a la construcció d’una colònia d’habitatges amb infraestructures bàsiques en el llogaret de Sundaraiah, al sud de la Índia. La construcció d’aquesta nova colònia aportarà les condicions necessàries d’habitabilitat a famílies que no disposen d’una llar en condicions de higiene ni seguretat. Per aquest motiu, es construiran 45 habitatges amb bany i es dotarà al llogaret d’electrificació pública i aigua potable, així com es pavimentaran els carrers per un millor trànsit i seguretat.

Dates Caminada de la Llum:
– Girona, 20 de juliol, 8,5 km.
– Sabadell, 20 de juliol, 8 km.
– Sant Cugat, 20 de juliol, 10 km.
– Lleida, 26 de juliol, 9,2 km.
– Tarragona, 27 de juliol, 13 km.

Preu: 10€
Inscripcions obertes a: https://www.kupeka.com